VIDEO. S-a speriat și n-a mai traversat. Iată reacția femeii după accident

Traversarea străzii chiar și pe trecerea de pietoni dintr-o intersecție semaforizată poate fi o adevărată aventură.

Camerele de supraveghere au surprins ieri pe lângă impactul dintre cele două autoturisme și reacția unei femei care încerca să traverseze.

După cum se poate observa din clipul video de mai jos aceasta a renunțat a mai traversa. Mai întâi prin fața sa a trecut un autoturism în viteză, iar mai apoi s-a produs accidentul.

Speriată, femeia s-a întors pe trotuar gândindu-se probabil cum să facă să ajungă totuși pe cealaltă parte.

 

Citește și articolul: Stricăciuni produse ploile din ultimele zile. Iată cum arată drumul spre un important obiectiv turistic din Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „VIDEO. S-a speriat și n-a mai traversat. Iată reacția femeii după accident

  • Eu nu inteleg un lucru ! Interesctia respectiva nu este semaforizata ? Sau nu are indicatoare ? Ca din ce se vede in filmare…treceau masini prin intersectie din toate directiile !!!

  • E un obicei sa pleci de la semafor in timp ce e rosu, ca stii ca va urma peste 3-5 secunde verde. Asta a facut cel cu Mercedesul alb in care se afla un politician.

  • Pingback:

  • Copii și bătrânii ,la un moment dat se văd nevoiți să ceară ajutorul ,pentru a putea trece strada .Probabil că dacă nu am fi atât de grăbiți și preocupați ,am proceda și noi așa .Dar așa e .Totul se face în viteză .Grav .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.