17 comentarii la „VIDEO. Schimb de replici între șoferi și tânără

 • da și șoferul are semn de STOP dar nu oprește…

  Răspunde
  • Are accesul interzis!
   Se vede la inceputul filmarii, in dreapta sus.

   Răspunde
 • Claxonul ostentativ intr-o astfel de situație este un gest de badaraneala. Adică daca opresti, o faci si gata. Dacă nu, Doamne ajuta. Valabil pentru toti justițiarii din trafic, opresc daca faci o greșeală dar claxonează ca subumanii.
  Daca esti pe barosaneala ii dai un branci pietonului si vezi ce iese. Aaaa, ti-e teama ca daca intervine politia nu mai esti atat de smeker.
  Lasa mai badaranule fata in pace sa treaca strada, nu mai claxona sa trezesti tot cartierul.
  Asa sunt si aia de merg fara centura, smekeri pana vad politia si apoi se chinuie sa o traga in mers. Adica, vorba clasicului. Ori suntem bagabonti ori nu mai suntem.

  Răspunde
  • Nu e gest de barosaneala cum spui , un claxon si o discuție mica … E vb sa faci persoana respectiva sa conștientizeze posibilul pericol prin care a trecut.. Daca tu nu ii spui, altul nu ii spune, crede că are dreptate.. Daca ai stii cati pietoni am.evitat si i-am „claxonat” ptr a conștientiza momentul când trec pe la colțul străzii, crezând că au si prioritate… Ok, au dreptul nu si prioritate.. Oameni maturi, unii cu copilul de mana se arunca pur si simplu sa treaca strada, fără să se asigure .. Educația rutieră la romani, mai ales un randul tinerilor si a pietonilor lasa mult de dorit..

   Răspunde
   • De acord cu tine suntem TOȚI! P.S.Educație rutiera si pentru biciclisti & trotineristi!

    Răspunde
  • Asa trec ca oile. Nu se gindesc la VIAȚA lor. Cu căști pe urechi, cu ochii în telefon, pe skateboard sau pe bicicleta. Doar la noi poți vedea asta!!! Si mai vrem DRUMURI CA AFARA!! Ai de…. noastră!

   Răspunde
   • Soferul intra pe acces interzis! Se vede la inceputul filmarii, semnul e in dreapta sus. Niciunul nu are dreptate!

    Răspunde
  • domnu Amplasamentu’, io sunt la fel de bădăran ca nenea din video. Dar stii cum interpretez io ? Io zic asa, ca daca bădă nr 1 o sună si ii atrage atentia, io bădă nr 2 fac la fel, mai gasim inca un bădă nr 3.. poate că fata va traversa next time, cu ochii pe șosea si nu pe telefon. Într-o zi, un alt sofer, ne bădă, dar neatent va da peste ea. Fără claxon, fără să fie badăran. Eu cred că claxonul se vrea de educație, cum ar veni.. Se poate si mai bine ? Always se poate, dar acum a iesit asa. Eu când claxonez o fac scurt si fac semn ca nu e ok sa traverseze cu ochii in telefon. Rezultatul ? Mi-o iau de fiecare dată…:)))) Primesc injuraturi si ocare la greu.. :))) Dar, parcă nici s-o las așa nu merge… Parerea mea, domnu Amplasamentu, sa-ti dea Dumnezeu sănătate !

   Răspunde
 • Se lasa pietonii sa treaca pe la capatul strazii, oricine stie asta, aveai stop, fata a vazut cu vederea periferica faptul ca ai incetinit sa opresti, deschizi geamu sa mugesti ca apucatu aiurea.

  Răspunde
 • Multi bolovani pe aici! Educatie rutiera la copii nu se mai face de pe vremea pionierilor! Omul a procedat corect atragandu-i atentia fetei! Multa lume habar nu are de prevederile legale! Poti traversa pe la coltul strazii dar nu ai tu prioritate, ci doar dupa ce te-ai asigurat temeinic! Iar stopul, băiete, e pt circulatia auto! Mai cititi copii cate o carte, ca nu urzica!

  Răspunde
 • Bună întrebare, aia cu STOP-ul! Depinde cui îi este adresată. Ca și pieton nu ai nicio obligație, întrucât nu ți se adresează, iar ca și conducător auto (sau șofer pentru babuini), la întâlnirea acestui indicator rutier amplasat într-o intersecție, ai obligația de a opri în locul în care ai cea mai bună vizibilitate, fără a depăși aliniamentul imaginar al bordurilor și de acorda prioritate tuturor vehiculelor care circulă în intersecție. Nu și eventualilor pietoni care s-ar angaja în traversare printr-un loc neamenajat și nesemnalizat ca atare. Aceștia au obligația să traverseze pe la colțul străzii și numai după după o asigurare temeinică, că o pot face în deplină siguranță. Valabil și în cazul domnișoarei, pe sistemul că „asta calcă, nu f…te!” Și acum, dați cu pietre!

  Răspunde
 • Nicăieri în lumea asta nu se „doarme” pe trecerea de pietoni. Mergeți în Italia, Turcia etc, și vedeți cum, aproape că trebuie să fugi de pe trecerea de pietoni!!! Ai și responsabilități, nu doar drepturi ca pieton!!! Te asiguri că șoferul te-a văzut, (mașina are niște cai putere, sunt niște timpi de reacție acolo!!!) nu te arunci pe trecere, nu-ți etalezi poponețul că nu ești pe podiumul de defilare, și categoric nu cu căști sa cu telefonul în mână!!! Nu spune nimeni că nu ai prioritate, dar dacă ai prioritate nu înseamnă că poți fi sfidător sau ignorant!!!

  Răspunde
 • Ce îmi plac comparațiile astea. Auzi, nu mai e Norvegia nici Finlanda acum, mergem pe Italia si Turcia. Chiar te rog sa te duci in nordul Europei si sa vezi cum merg pietonii pe drum si cat de ignoranți sunt.
  Lasati fata in pace bai șoferii lui peste prăjit. Iar badaranul ala care o apostrofeaza sa isi vada de drumul lui. Strazile nu mai sunt de mult ulitele pe care fugea el de cai cai sa nu il ia in copite.

  Răspunde
 • Un gibon agresiv in trafic.
  Ce treaba avea sa claxoneze ca disperatul si sa acosteze minora?
  Poate se sesizeaza politia si sa ii faca un mic cadou acestui individ ce manifesta o astfel de agresivitate in trafic, ca maine o sa apuce sa dea in cap la oameni pe strazi ca i se pare lui ca nu i-a dat suficienta prioritate.
  Pariu ca e si un angajat ca sofer pe la vreo firma de taxi, livrari sau distributie, ca astia sunt de o agresivitate de tipul asta care in mod ciudat se manifesta mai mult cand vad copile sau tinere… cand vad ceafa lata li se retrag oualele intre rinichi si pleaca capul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.