VIDEO. Șoricel filmat la Kaufland Buzău

Imaginile ne-au fost puse la dispoziție aseară de un cititor buzoienii.ro.

Acesta susține că a filmat șoricelul în magazinul Kaufland din Buzău de pe strada Frăsinet.

„Vă salut. Apelez și la dvs. pentru a face un articol despre acest incident. Am mai trimis imaginile în urmă cu câteva zile unor colegi de-ai dvs., dar probabil că n-au avut curajul de a le publica. Clipul a fost filmat pe data de 29 aprilie, ora 18.00. Eram cu soția și copilul în față, lângă fructe, când l-am observat. Avea codița prinsă de o cutie. Din cauza asta nici nu putea să fugă întrucât cutia avea o anumită greutate. Sincer, n-am observat atunci ce fel de cutie, dacă era a unui produs, ori vreun fel de capcană. N-am stat prea mult. A venit apoi o fată de pe raion și se uita și ea. Apoi au venit și doi băieți civili care lucrează la pază acolo la Kaufland. Nu mai știu ce s-a întâmplat cu șoricelul, întrucât cineva m-a pârât că am filmat și am plecat de acolo ca să nu iasă cu scandal”, ne-a declarat buzoianul.

Reporterul buzoienii.ro  precizează că este la rându-i un client fidel al celor două supermarket-uri Kaufland din Buzău și că un astfel de incident se poate întâmpla ținând cont de mărimea magazinelor în cauză.

loading...

Un comentariu la „VIDEO. Șoricel filmat la Kaufland Buzău

  • Tare îmi sunt antipatici șoriceii ăștia aparent inofensivi .Am avut și noi în bloc ,dar după deratizare văd că au dispărut .Sunt scârboși și poartă și boli .Eu am avut unul din ăsta ,care nu se lăsa dus ,și abia abia ,am scăpat de el ,izolându-l în baie ,și luat la ciomăgeală .I-am mai văzut și pe la TV .Sunt dizgrațioși .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.