VIDEO. Trebuie să vedeți această fază + Bonus: Celelalte 6 eseuri


Supereseu reușit de echipa de rugby din Buzău.

Flankerul Nicu Baboiu a plecat într-o cursă impetuoasă din terenul său.

A fost prins cu câțiva metri înainte de but, dar din cădere a reușit să paseze.

Superb și efortul făcut de sud-africanul Mike Scheepers care și-a urmărit colegul, a preluat balonul și a marcat.

Iată clipul video cu faza superbă (mai jos s-a inserat și clipul cu toate cele 7 eseuri ale buzoienilor).

Iată și clipul cu toate cele 7 eseuri ale buzoienilor:

Buzoienii s-au calificat în finala DNS, unde vor întâlni sâmbătă la București pe Tomitanii Constanța.

loading...

3 comentarii la „VIDEO. Trebuie să vedeți această fază + Bonus: Celelalte 6 eseuri

 • Ceea ce a început și susținut Prințul Ghika precum și spiritul rămas de la team-ul de rugby de la ” Contactoare ” Buzău , se vede treaba că a lăsat urme… Este un lucru îmbucurător pentru noi, cei mult obișnuiți cu lumea … alunecoasă a fotbalului, fiindcă în acest sport dur și realmente bărbătesc nu (prea) se umblă cu ” ofsaiduri ” financiare sau de altă natură ! Performanța actuală a rugbiștilor buzoieni ( dacă e bine susținută de autorități sau de sponsori ) va aduce spectatori de vârste diferite în arene , prestigiu orașului și ne va ajuta să uităm că marile canale Tv de sport neglijează constant transmisii din Turneul celor 6 națiuni – un adevărat regal tele-sportiv – în care, cîndva, chiar și naționala României făcea o figură frumoasă … Bravo, rugbyști buzoieni !

  Răspunde
 • Da da! Un balon umflat brusc si maxim! Când va face explozie… Asa ,sa iei din toate zările sa faci echipa…sa dai bani…in alții!
  Ne vedem la anul!
  Cuza vodă,care rugbisti buzoieni,ca se lipsesc de ei la clubul asta!!!

  Răspunde
 • Recunosc, poate m-a luat valu cu rezultatele rugbiștilor … Nu cunosc baza de selecție a lotului de la rugby, nici alte … culise care se manifestă în acest sport LA NIVEL LOCAL , mi-ar plăcea să cred că haina sportului cu mingea ovală nu va fi … murdărită ! Dacă domnul de mai sus suspectează anumite nereguli de ultimă oră sau, mai grav, VIITOARE , îmi pare rău ca orizontul de așteptare al acestui recent resuscitat sport să fie umbrit . Dacă dânsul se referă cumva la faptul că rugbiștii nu sunt din localitățile județului nostru, dacă observă lipsa unor loturi de juniori sau copii adaptați fizic acestui sport , dacă există riscul restructurării sau desființării echipei – ei bine, toate astea ar putea să lase un gust amar și impresia că totul a fost doar un sportiv … foc de paie … Iar balonul – vorba dumnealui – s-ar … dezumfla brusc !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.