VIDEO. Un buzoian l-a filmat pe Bd. Stadionului

Un cal scăpat de pe undeva de prin Simileasca a fost filmat de un buzoian pe Bd. Stadionului în apropiere de spitalul județean.

Cel mai probabil calul fusese lăsat la păscut, întrucât trăgea după el sfoara cu care fusese legat.

Nu avem deocamdată informații despre cum s-a încheiat această întâmplare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „VIDEO. Un buzoian l-a filmat pe Bd. Stadionului

  • Proprietarul animalului a fost sancționat contravențional cu amendă de o patrulă de poliție din cadrul Poliției municipiului Buzău.

  • Tereaca poate faci un articol si cu mizeria facuta de concetatenii nostri din zona Prutului, Vasile Golea, Miron Costin si tot ce tine de coltul asta, mizerie de nedescris, cai, porci, gaini, moloz, gunoaie, gropi, sobolani mai rau ca in favelele din Rio, daca le atragi atentia tiganilor din zona te alegi cel mai sigur cu o bataie zdravana sau cu un bolovan in geamul masinii, au carute cu care fura orice, de la sacii galbeni de la RER cu peturi, la pepeni, porumb, fier vechi, materiale de constructie, orice se poate fura, mirosul este insuportabil, poate face si Dl Toma o vizita in zona asta !!!! Sa auzim de bine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.