VIDEO viral la Buzău. Zeci de mii de vizualizări. „Nu iei apă de aici!”

Zeci de mii de vizualizări, aproape 600 de distribuiri și 300 de comentarii polemice a strâns clipul de mai jos – postat pe facebook.

Clipul a fost postat pe facebook de Daniela Săndoiu, cea mai cunoscută iubitoare de animale din Buzău. Soțul acesteia a încercat să ia apă de la fântâna din fața unei curți din satul Dogari (comuna Beceni).

Proprietarii i-au azvârlit rola și furtunul, interzicând a se lua apă din această fântână.

S-a declanșat o adevărată polemică pe facebook, cu poziționări de o parte și de alta, mai mult sau mai puțin agresive.

„Incredibil, ce oameni răi, lasă cățeii să moară de sete. A dispărut omenia din lume”, au spus susținătorii familiei Săndoiu.

„Cum să vii să bagi furtunul ăla nespălat în fântâna oamenilor. Și nu luau o găleată două, ei luau în cantități industriale, goleau fântâna”, au replicat ceilalți.

Ca să oprească perpetuarea scandalului (și cu alți localnici), primarul din Beceni a lansat o invitație dnei Săndoiu:

„Să vină să ia apă de la noi de la Primărie. Gratuit. Sau de la stația de pompieri ori de la liceu. Oriunde e un hidrant stradal. Dar să nu mai ia din fântânile oamenilor, acolo unde cetățenii nu sunt de acord, ca să nu mai apară discuții”.

Laurențiu Dumitru: „Dna Săndoiu mai poate lua și din fântânile din afara satului. Sunt, încolo spre Florești, aproape de dânsa o grămadă, de unde nu s-ar supăra nimeni”

loading...

4 comentarii la „VIDEO viral la Buzău. Zeci de mii de vizualizări. „Nu iei apă de aici!”

 • situatia e simpla ;
  ajutati o sa si faca putz de apa in adapost sa nu mai „fure” apa de pe domeniul public , care e gratuita de fapt , a cetatenilor de treaba ….

  donati buzoieni cate un leut sa aiba si animalele apa lor ; cand ii puneti in spate caini acestei femei nu va mai ganditi ce vor bea si ce vor manca , sunteti fericiti ca ati scapat de „javre” …. restul , sa se chinuie altii cu ei …

  este asa o nesimtire si o stare continua de nestiinta ca devine periculos ….

  Răspunde
 • Sa ma ierte Cel de Sus, dar femeia cam avea dreptate sa nu-l lase sa ia apa. Daca insistentul ar fi venit cu o galeata, doua, probabil ca nu ar fi avut nicio problema.
  Dar sa vii cu ditamai furtunul si sa golesti fantana este un cu totul alt aspect al problemei. Ce sa mai vorbesc si despre motivarea la misto a actiunii: ,,Sa dau apa la caini” .
  Nu mai spun si despre partea sanitara a initziativei tipului: sa bagi furtunul acela, tarat pe jos prin excrementele de caini si balegile de pe maidan nu este deloc o treaba normala…….[Leo]

  Răspunde
 • Leo, mosuletii aia nu folosesc fântâna respectiva. De fapt, nimeni nu o foloseste. Ba chiar, se aude, ca le inunda beciul, pânza freatica fiind destul de sus. In fine, ce soluție ai pentru femeia asta care vrea apa pentru câini?
  Daca lua apa pt vaci, prin aceeași metoda? Te mai deranja?

  Răspunde
 • D-le @Marius P
  Este evident ca individul cu furtunul si cu telefonul care filmeaza cauta hartza neaparat, ca sa aiba un subiect ptr retzelele sociale
  Primarul i-a oferit posibilitatea sa ia apa de la Primarie, liceu, pompieri si orice hidrant din localitate, ca sa nu-i moara de sete turma de caini. Din moment ce vii cu pompa la fantana, inseamna ca ai nevoie de cantitati industriale de apa……[Leo]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.