„Vin aici pentru că sunt cei mai gustoși”


Toate mesele sunt ocupate. Trebuie mai mult de cinci minute să stai la coadă ca să cumperi.

Se întâmplă la talciocul din Buzău.

Peste cinci mii de buzoieni au venit azi în târgul de la Drăgaică, iar din aceștia mulți se scurg către terasa „La Bălanu’ ” – prima din dreapta – pentru un mic și o bere.

Cei din spatele tejghelei trebuie să se miște în mare viteză pentru a nu-și nemulțumi clienții. Micii se scurg vizibil de pe grătar către tejghea, la fel și banii din mâinile clienților către sertarul cu încasări.

„De ce am venit aici ? Pentru că ăsta, „Bălanu”, cum i se zice, face cei mai gustoși mici. Are el secretul lui”, ne spune un client care are „pile”. Primește micii de la o angajată fără să stea la coadă.

Când vede că se fac poze pe terasa lui apare și „Bălanu”.

Se vede mai greu din spatele pâclei de fum de la mici. Nemulțumirea că „se fac poze” e estompată de satisfacția vânzărilor excelente. Probabil că la această oră, terasa lui cu mici are vânzări mai bune decât multe din supermarketurile din Buzău.

„De se se îmbulzește lumea aici ? Pentru că ăștia sunt cei mai gustoși mici din Buzău. E sunt din Zărnești de fel. Acolo am carmangeria. Lumea mă știe demult că sunt serios, niciunul n-a avut probleme c-a mâncat de la mine”, spune „Bălanu”, care se învârte ca un titirez între tejghea, automatul de bere și grătarele cu mici și cârnați.

Dacă în urmă cu trei săptămâni micul la Drăgaică era 3 lei, acum s-a ieftinit și costă 2,5 lei. La fel și paharul de bere care de la 4 lei s-a făcut 3 lei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește șiUrmărit cinci kilometri de poliție. Iată ce făcuse anterior. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Vin aici pentru că sunt cei mai gustoși”

  • Sunt curios,in tot acest timp cat s-au facut pozele cate bonuri fiscale s-au batut pe casa !Sau asta nu se pune!?

  • Încă un articol de o calitate ireproșabilă livrată de al nostru reporter

  • solicita bon si ti se va da . crezi ca in toata imbulzeala aia mai are cineva rabdare sa bata pe casa 10 mici , 5 carnati ai tai si 3 beri … plus alte comenzi ? nu ! pentru ca toata lumea se grabeste .

  • bai asta cu bonurile e treaba ta daca ala da bon sau nu ?.Sa-mi ceri mie bon ,ca o sa-ti dau unul ,de n-o sa-l poti duce

  • Daca dadea si bonuri fiscale pentru vanzarie alea si pateas si taxe si impozite era bine… dar asa… nu e ninic de laudat ca furi.

  • Daca dadea si bonuri fiscale pentru vanzarile alea si platea si taxe si impozite era bine… dar asa… nu e nimic de laudat ca furi.

    Si micii de obicei sunt cam nefacuti acolo. Prea in sange la interior ceea ce prezinta risc.

  • Om dedicat .

  • …. Mă-nnebunesc după mici ( și bere) dar ulcerul… Mă rezum să spun că unii ” cunoscători ” se dau în vânt după micii preparați la Taverna din Piața Centrală deținută de Dl. Mitică Ispas – care zice că n-ar face rabat la rețetă indiferent de … ștofa mușteriilor ! Din enigma asta nu văz a mai ieși !…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.