VIN BANII! Anunțuri importante dinspre guvern

Nu una, ci două vești bune au ajuns azi la Buzău dinspre București. În primul rând Guvernul a alocat banii necesari reparării celor trei poduri. Cel de la Marghiloman (rutier) și cele două de la Metalurgica (rutier și feroviar).

La podul de la Marghiloman lucrările au început deja. Se speră că la primăvară va fi redeschis circulației rutiere și pietonale

În total, Guvernul va trimite la Buzău 75 de miliarde de lei vechi pentru repararea celor trei poduri afectate de trecerea timpului.

Toma: „Podul de la Metalurgica e cel mai afectat. În curând vor începe lucrările și aici, iar traficul greu va fi direcționat prin Țintești”

„Un proiect gigant”, așa l-a numit Marcel Ciolacu. Suma totală este de peste 700 de miliarde de lei vechi ce vor fi folosiți pentru modernizarea tuturor școlilor din Buzău.

„E vorba de un împrumut în condiții foarte convenabile, pe 20 de ani, cu o dobândă mică. Ne permite să modernizăm rapid, în 2-3 ani toate școlile din oraș, iar banii să-i dăm înapoi în 20 de ani. Sunt foarte mulțumit că vom primi acești bani”, s-a pronunțat primarul.

Se va începe cu refacerea curților școlilor, care n-au mai fost asfaltate de la înființarea unităților de învățământ. Foto: Teren de sport, Școala Sf. Apostol Andrei, din MIcro XIV.

C-tin Toma trage nădejde că în săptămânile viitoare va primi o nouă veste bună. Că va primi banii – 61 de milioane, împrumut, necesar pentru asfaltarea a 182 de străzi, 48 de parcări și toate trotuarele de pe străzile deja asfaltate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „VIN BANII! Anunțuri importante dinspre guvern

 • Apăi cine naiba sa mai inteleaga???
  Ba vin bani de la Guvern
  Ba e vorba de un imprumut!
  Ba asteptam sa vina fonduri europene, BA NE IMPRUMUTAM
  Ba pune pavaj ba asfalteaza.
  TOTUL „SUNA” A CAMPANIE ELECTORALA!
  DESPRE PLANTARI DE ARBORI TINERI NU SE AUDE NIMIC.
  SI VREM INEL VERDE ASFALTAND SI BETONAND PARCARI NOU INFIINTATE

 • Toma si Ciolacu catre clientii politici PSD-isti: Gata baieti,au sosit banii! Pe ei pe ‘mama’ lor! Si,nu va faceti griji: vor plati fraierii!Hai,la….’treaba’ ,ca acum vin ploile si zapada si se va putea ‘asfalta’ si schimba borduri de voie.Si nu uitati sa mai plantati si niste flori! Din alea de le cumparam pe euroi!

 • Dar de unde da inapoi toti acesti bani ? Marim impozitele locale ? Taxele ?

 • Harababura totala ! Cind se mai asfalteaza strazile ? in ianuarie ? nu se mai spune nimic in legatura cu asfaltarea strazii Transilvaniei ( fonduri europene ? ) desi s-a promis din 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.