Vin banii europeni la Buzău! Trei contracte într-o lună!

Veste bună pentru orașul Buzău.

S-a spart zăgazul banilor din fondurile europene.

Toma a semnat în urmă cu câteva minute un prim contract de furnizare (9 autobuze electrice noi, valoare 30 mil. lei), săptămâna viitoare va parafa altul (4 autobuze electrice + diverse componente pt. Trans Bus, valoare 16,8 mil. lei), iar peste alte trei săptămâni se finaliza și „Velocity” (475 de biciclete inteligente + 48 de stații în oraș, valoare 8,8 mil. lei)

Toma a semnat azi cu firma israeliană New Kopel Car contractul de furnizare a 9 autobuze electrice
Ăsta e modelul de autobuz electric de 12 metri, marca BYD Europe, care va ajunge la Buzău

Autobuzele electrice și stațiile de încărcare (3 rapide și 9 lente) vor fi livrate în maximum un an.

Primăria Buzău speră să semneze în următoarele săptămâni/luni contractele de furnizare/execuție pentru alte două contracte:

1) Reabilitare Bd. Unirii – str. Transilvaniei – Aleea Industriilor. E proiectul cel mai mare – 70 de milioane de lei!

2) Extindere Parc Tineretului. E vorba de o zonă de 7 hectare din spatele ștrandului. Valoarea estimată este de 16 milioane de lei.

„În următoarele două săptămâni vom mai urca în SEAP încă două proiecte. Cele referitoare la modernizarea Pieței Dacia și Park and Ride” – Luminița Colțeanu, Luminița Colțeanu, șef Dep. Fonduri Europene Primăria Buzău.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Vin banii europeni la Buzău! Trei contracte într-o lună!

  • Pe Transilvaniei si Industriilor degeaba asfalteaza daca nu ii obliga pe comerciantii din zona sa isi faca loc pentru parcari, sa nu mai blocheze strada, iar unde sunt 2 benzi e degeaba daca nu sunt eliberate si nu isi baga oamenii masinile in curte. E intrare in oras, trafic mare, nu poti lasa haosul ala semn de India, mai ales daca pui si asfalt nou.

  • Normal ca pe strada Transilvaniei este haos din cauza comercianților daca politia inchide ochii, acolo exista semne destule cu oprirea și staționarea interzise da din păcate nu tespecta nimeni acest lucru . Asadar daca de sus este dat ordin săi lase sa facă ce vor din cauza asta este acel haos . Mai ales toate încăperile închiriate și făcute magazine , depozite , etc nu sunt legale igienic și multe alte abateri , așadar trăiască spaga și lasa prosti sa platesca taxe și impozite sa circule în haos pe străzi pline de gropi și multe alte imperfecțiuni . Domnule primar treziți-vă la realitate buzaul este plin de căpușe, sper din suflet sa faceți cit de curând ordine și curățenie în tot orașu

  • Ce dracu faceți cu bicicletele? Pe unde mergem cu ele? Voi sunteți întregi la cap? 48 de stații? Cate vor fi urate in primele 48 de ore? Numai aberații pe bani mulți…autobuze se fabrica și n România, ati luat pe pile jafuri ce vor circula tot în gropile si străzile minuscule din Buzău oras deschis asistaților sociali

  • Astept cu mare interes decongestionarea orasului buzau. Am scris si primarului dar nimic. Doar in jurul primariei sunt parcari gen olanda.

  • Ioane, in mare parte intrebarea ta retorica e pertinenta, concluzia ti-o strica insa. Prin asistati social sper ca stii ca te referi la> peste 3,5 milioane de copii eligibili pentru alocatie, peste 1,5 mil de persoane cu dizabilitati, aproape 500.000 de familii care primesc indemnizatie ptr cresterea copilului ori alocatie de sustinere a copilului si 250.000 de beneficiari ai venitului minim garantat (categorie la care te si referi, ca multi altii, fara sa ganditi cu capul vostru), la NIVEL NATIONAL. Iar daca ai avut vreun minut din viata ta agent termic iarna in calorifere “de la stat”, adica din sistemul centralizat, tin sa te anunt ca si tu esti (sa ai fost) asistat social. Asistat social inseamna orice beneficiu acordat cuiva, fara ca acea persoana sa fi cotizat pentru el. De aceea somerii si pensionarii nu sunt inclusi iar restul mentionati sunt in ponderea pe carre tocmai am insirat-o. Un barbat adevarat isi cere scuze cand abereaza si jigneste pe altii. Nu ma intelege gresit, imi platesc integral utilitatile, nu sunt nici somer, nici cu dizabilitati, nu primesc nici alocatie. Practic, platesc pentru ca altii sa aiba, dar cel putin nu sunt si idiot, doar prost.

  • Luminita Colteanu șef departament ???? Pentru ce ia 1 miliard salariu pe an ??? 3 blocuri și altceva nimic ??? Pentru ce o plătesc buzoienii ???? Trezirea !!!!

  • VISE TATA ,,,,,,,,,,,,, VISE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.