„Vin și alții! Rog buzoienii și firmele să ne ajute”

C-tin Toma: „Primăria Buzău are în acest moment grijă de 28 de refugiați, din care 13 copii. Le asigurăm, cu ajutorul buzoienilor și firmelor de aici, cazare la un hotel din oraș, trei mese pe zi și tot ce au nevoie. Acești 28, ajunși întâmplător la noi în oraș, ne-au mulțumit pentru ajutor și ne-au spus că nu vor mai pleca de la Buzău până la terminarea războiului”

Toma, azi, în conferință de presă: „Am hotărât să-i aducem pe toți 28 în același loc. E mai bine și pentru ei să stea împreună”

Primar: „Cu siguranță vor mai veni și alții. De aceea fac un apel la simplii buzoieni, dar și la firmele care ne-au ajutat, dar și la alții, să o facă în continuare. E mare nevoie. Fiecare poate ajuta cu ce poate. Din ce s-a strâns până acum s-a trimis deja un prim transport la Galați, la Tulcea, Dărăbani și chiar la Cernăuți. Le mulțumesc mult buzoienilor care au donat și celor 60 de voluntari care au ajutat să iasă bine”

Cei care doresc să doneze, buzoieni simpli ori firme, o pot face în fiecare zi între orele 08.00 – 20.00 la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Angajații Centrului Cultural și voluntarii sunt acolo.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Vin și alții! Rog buzoienii și firmele să ne ajute”

 • Unde sunt cazați?
  Să fie transparență, că doar sunt și banii noștrii.

 • Rog Primăria să nu mai fie arogantă. Mulțumim pentru înțelegere. Ne descurcăm singuri. Buzoienii donează, fac voluntariat și Primaria face fapte bune anunțate în conferințe de presă. Lăsați.

 • ATENTIE mare,ca in gara CFR din Cluj,pe langa refugiati,s-au infiltrat… boschetarii!Se duc si mananca fara probleme! Sarmanii ucrainieni isi impart mancarea cu boschetarii!

 • Primarul Toma: „…fac un apel la simplii buzoieni…”
  Bine ca nu face apel si la buzoienii mai complicati. Aceia se descurca singuri, chiar daca dl Toma se impauneaza (mai ales) cu faptele lor.
  Felicitari buzoienilor „complicati”! In voi este speranta, a refugiatilor, dar si a noastra.

 • Atenție și la poliomelită, se pare că în Ucraina încă nu e eradicată. Trebuie ajutați acești oameni, clar, dar prudență, poate nu ar strica să fie monitorizați medical cel puțin o perioadă egalăcu carantina.

 • Îi rog pe Toma și ai lui (a se citi PSD), dar și pe restul politicienilor aflați „la butoane” să nu profite de drama acestor oameni și să își mărească conturile.
  Sper că s-au săturat din perioada pandemiei…

 • Și uite așa se mai îmbogățesc niște „băieți deștepți”!! Am înțeles că, doar pentru cazare, C.J. Buzău plătește 100 lei/ persoană sau 260 lei/cameră!! Eu m-am cazat la o pensiune, în condiții decente, cu 120 lei/cameră!! Dacă pensiunea ar fi a unui „baiat”, acum era aranjat pe viață!

 • De banii ăștia mulți angajați din oraș s-ar declara refugiați și ar fi în mare câștig. La noi muncesc două persoane pentru banii ăștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.