Vine autostrada peste noi! În față e Pădurea Spătaru!

Asta este fotografia zilei la Buzău!

La orizont vedem Pădurea Spătaru, iar în plan apropiat intersecția dintre A7 cu drumul județean dintre Costești (Pietrosu) și Stâlpu:

Chiar dacă unii nici acum nu cred, în 2024 buzoienii vor merge pe autostradă spre București!

Lucrările pe segmentul Spătaru – Mizil au avansat vizibil, asocierea dintre românii de la Coni (Mănești, Prahova) și bulgarii de la Trace părând a fi una de succes.

Asocierea româno-bulgară are de făcut 28 de km de autostradă, cu termen aprilie 2024.

Mai multe imagini realizate cu drona din zona Spătaru – Stâlpu puteți vedea mai jos:

Mulțumim youtuber-ului RedWhistler pentru imagini

Pentru prima dată autostrada de la Buzău e vizibilă și din satelit:

Din păcate, pe segmentul Spătaru – Buzău (tronsonul trei al autostrăzii Ploiești – Buzău), atribuit turcilor de la Nurol s-au depus două contestații (aflate în lucru la CNSC). Acest segment, e mai scurt, 13 km, dar cel mai dificil – din pricina podurilor peste E85, Șoseaua Spătarului și Șoseaua Constanței.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vine autostrada peste noi! În față e Pădurea Spătaru!

 • Nu scrii, dle Tereaca și de înșelătoria constatata de ANPC la fabrica austriaca de zahăr din Buzau legat de proveniența ?

  Răspunde
 • Le dai autostrada si unii considera ca zaharul este mult mai important. De fapt ce ma mira, cand primarul anunta ca face parcari supraterane plangaciosilor si ei se vaita dupa aia de iazul morilor sau ca trebuie sa dea 2 lei la parcarea harbului pe care il detin.
  Stim deja, este vorba de principiu. Te doare fara sa te tragi.

  Răspunde
 • Si de ce altii considera ca stirea autostrazii, pe care nu ti-o „da” nimeni, mai ZEN, ca-i facuta din banii nostri sau ai urmasilor, daca vorbim de credite, o exclude pe aia cu zaharul, mult mai la zi si mai „locala”? Raspunsul e> pentru ca un neuron singur si salbatec nu poate emite judecata pentru macar cat doi. A, ca „Redactia” nu poate trata toate subiectele la foc automat, asa cum apar, in special ca aia cu Margaritarul de la Buzau e de ieri, e adevarat, dar asta tot nu scuza constatarea anterioara.

  Răspunde
 • Vor merge, da ….. Cu gandul Lasati-ne cu OZN- urile astea. Nu suntem in stare sa astupam 3 gropi din autostrada si facem alta noua acum …. Pe bune ?!?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.