Vine furtuna! Iată de ce reclamă un buzoian firmele de asigurări! Se discută ca elevii să fie trimiși mai devreme acasă în această după-amiază

Județul Buzău va fi în această seară sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată și de ploi torențiale.

În intervalul 20 septembrie, ora 16 și 21 septembrie, ora 10 în județele: Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și pe arii extinse se vor înregistra cantități importante de apă cuprinse, în general, între 50 și 70 l/m – sursa ANM

La această oră, la Prefectură are loc o ședință în care se decid ce măsuri preventive vor fi luate. Se are în vedere inclusiv închiderea programului școlar mai devreme în această după-amiază, pentru ca elevii care învață în schimbul doi să ajungă acasă înainte de ploaia ce se anunță torențială.

Pe de altă parte, un cititor ne-a trimis la redacție următoarea reclamație:

„Am încercat astăzi să-mi fac o asigurare facultativă de locuință. Am fost peste tot plimbat, că băiatul ori fata care încheiau polițele sunt plecați și că mai bine să vin mâine. Din ce am tras eu cu urechea, am înțeles că au primit ordin de la București să nu încheie azi nicio asigurare de locuință din cauza avertismentului de furtună. Poate nu am găsit eu firma potrivită, dar pe unde am fost azi am fost refuzat elegant. Oare e corect ?”, se întreabă cititorul nostru.

Citește și articolul: Sunt gata! Anunț al Trans-Bus privitor la cele 15 noi autobuze

Conform prognozei site-ului de profil meteo sat24.com în orașul Buzău ar urma să plouă după ora 19.00. De notat că va ploua torențial doar în jumătatea vestică a județului și în special în zona de deal și munte.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.