Vine iarna. Pregătiri ample în stația de autobuz de la BIG

Că vine iarna ne putem da seama și din faptul că stația de autobuz de la BIG a intrat într-un amplu proces de curățenie.

O angajată de la RER pregătește minuțios încă de la primele ore ale dimineții oră culcușul oamenilor străzii.

Geamurile au fost curățate de afișe și șterse. Băncile din stație au fost și ele curățate cu o cârpă și soluție dezinfectantă. De asemenea, pe jos s-a rașchetat slinul cu o racletă, s-a dat cu mătura și apoi s-a spălat cu mopul.

Fata de la RER își face temeinic treaba, pentru ca la final stația să fie curată și parfumată.

Astfel încât homeleșii din Buzău, care refuză „internarea” la adăpostul primăriei, să beneficieze de cele mai bune condiții. Aici vor ierna și își vor părăsi culcușul abia când temperaturile vor coborî la minus 20 de grade, când poliția locală și cei de la ambulanță îi vor lua cu forța pentru a nu sucomba peste noapte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Se construiește în ritm alert. „Aici va fi parcul industrial al Buzăului” CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Vine iarna. Pregătiri ample în stația de autobuz de la BIG

  • Sa va fie rusine domnule “reporter” pentru atitudinea de-a dreptul deplasata pe care o aveti fata de niste persoane defavorizate de soarta !!!
    Homlesii, in limba romana (si nu romgleza reporterului) persoane fara adapost, au nevoie de ajutor si compasiune, nu de discriminarea la care incitati dumneavoastra in stilul care va consacrat deja.
    Nu faceti cinste jurnalismului !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.