Vine iarna și ce dacă! Toma a anunțat azi prelungirea programului de asfaltări. Iată ce se va mai face până la sfârșitul anului!

Asfaltare str. Bazalt

În orașul Buzău s-a asfaltat în acest an mai mult decât și-ar fi imaginat și cei mai optimiști dintre buzoieni.

Cu toate acestea primenirea străzilor și trotuarelor va continua în ritm alert, atât cât vremea va permite.

„Astăzi, s-a asfaltat pe strada Bazalt. De marți noapte, în caz că ploaia se va opri, așa cum am văzut azi din prognoza meteo, sper că vom putea începe pe Alexandru Marghiloman. Din cauza traficului ridicat pe această stradă vom asfalta doar noaptea”, a anunțat azi Alin radu, director adjunct la Urbis Serv.

str. Gârlași după asfaltare

Tot astăzi primarul C-tin Toma a anunțat prelungirea programului de asfaltări din acest an:

„Referitor la străzi, după ce vom termina Bazalt și Marghiloman ne vom întoarce câteva zile pe Gârlași pentru asfalta cele două străzi ce merg înspre cartierul Dorobanți. E vorba de străzile care poartă numele celor doi eroi buzoieni, Vizireanu și Dumitrescu. De asemeni, până la sfârșitul anului sper să terminăm și trotuarele de pe străzile unde s-a asfaltat carosabilul”.

Edilul șef a anunțat azi încă un proiect important, tot pentru 2017:

„Trebuie să facem și trotuarele înspre Cimitirul Eroilor și Patinoar, și pe o parte și pe alta. Dar pe acestea nu le vom mai asfalta, ci vom pune dale, în ideea în care acestea vor putea fi scoase atânci când vom dori să îngropăm cablurile întinse acum pe stâlpi”.

Citește și articolul: O buzoiancă stă în casă cu o sută de câini! Iată unde se întâmplă și ce zic vecinii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.