„Vine la tine și ți-l bagă pe gât!”

Plângere făcută către Poliția Locală și Națională împotriva unei comerciante ambulante de baloane pentru copii.

„Este strigător la cer. În fiecare weekend această persoană merge direct la părinții cu copii care intră în Parcul Crâng. Ți se bagă pe gât, cu mult tupeu, un balon pentru cei mici. Copilul e mic și pofticios și cere. Uite așa rămâi fără 15 lei”, i s-a plâns un buzoian primarului Toma.

„Chiar nu putem face nimic? Acea persoană imediat cum vede un polițist local se duce până la stația de autobuz. Apoi, revine la poarta Crângului. Alo, Poliția Locală sau Națională, puteți face ceva ?”, a încheiat buzoianul sesizarea intitulată „Țigănie la poarta Crângului”.

loading...

4 comentarii la „„Vine la tine și ți-l bagă pe gât!”

 • Si n-ar fi mai simplu sa-i spui celui mic ca balonul este cu ,,chhh” de Covid-19 ptr ca este de la ,,doamna” cu fuste si sa refuzi sa-l cumperi fara zbierete si plansete?……[Leo]

 • Chiar nu mai aveți pic de curaj, asa ati ajuns sa va fie frica de o femeie, fie ea țigancă? Nu sunteți in stare sa luați atitudine? Vă meritați soarta atunci!

 • Tereacă, ai făcut din țânțar armăsar. Recitește postarea respectivă și o să constați că omul nu spune atât de multe, nu pare disperat, nu exagerează. Mai mult decât atât, cred că “plângerea” vine din partea “concurenței” doamnei comerciante de baloane…
  Pe de altă parte, în postarea respectivă nu se face nicio referire la Poliția națională, care oricum nu există decât în mintea lui Vela și ai lui, ci doar la cea locală, care răspunde de Parcul Crâng, având patrule permanent în parc.
  Te respect prea mult, așa că te rog să fii corect.
  Referitor la cel care s-a plâns domnului primar, pot să spun că este alegerea fiecăruia dacă să cumpere sau nu baloane, iar copilul îl ai așa cum îl educi.

 • Pe mine m-ar apuca pandaliile sa vad in mana copilului meu un balon primit din mana jegoasei si umflat cu ciocul ei.
  Cum sa accepti asa ceva?…..[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.