Vino MARȚI la Buzău că altfel e JALE!

Frige rău!!!

E vorba de situația de criză apărută de câteva zile la Trans Bus în privința transportului către localitățile din jurul orașului Buzău.

Între 50 și 100 de mii de buzoieni sunt afectați.

Pentru că nu mai are bani (criză economică), Primăria Buzău a anunțat că poate retrage total subvenția către Trans Bus pentru cursele rurale (Orașul Buzăul plătea 90% din subvenție!).

Trans-Bus e obligat (dacă Primăria Buzău se retrage) să ceară (mult) mai mulți bani de la primăriile comunelor din jur. Moment prost, pentru că nici primăriile comunelor nu au probabil bani.

Marți e marea ședință de la Trans Bus când se va hotărî ce se va întâmpla de la 1 februarie. Există riscul cert să se ajungă la scandal (cu consecințe imprevizibile și greu, mai apoi, de reparat).

De aceea, dacă nu are ceva mai important de făcut e bine ca șeful PSD să vină la ședință. Marcel Ciolacu e respectat de toți primarii. Prezența lui va ajuta mult la negocieri, iar hotărârile care se vor lua vor fi respectate, la virgulă, de toată lumea (Toma, Neagu, primari, Trans-Bus).

Marcele, treci marți p-acasă! Frige!

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Vino MARȚI la Buzău că altfel e JALE!

  • 90% din subventie?! ,oare o fi bine , O FI LEGAL….Ce folos a adus Buzaului si buzoienilor?!,sau poate a adus foloase doar unora …alesi sau numiti…..Foarte interesant .De asta ziceam ca trebuie făcute verificări de catre organele statului…

  • Ce sa faca Marcel daca nu mai e la putere sa trimita bani da la Guvern către Buzau. pana acum veneau bani si de acolo. acum pauza. Transbus ar trebui să opereze numai in municipiu. ce treaba are sa ajunga pana la Tisau, Padureni, Strezeni, Fulga, Caltuna. din vânzarea biletelor cred ca se acoperă doar plata asigurărilor. cat consuma autobuzele alea la 100 KM. (30 ….40 litri la 100 km)? renteaza d.le Ciolacu ? Costa si piesele ca autobuzele nu sunt noi. au si o armată de controlori care ard gazul de pomana. gata se strânge cureaua.

  • Asta cu foloasele inexistente aduse “Buzăului și buzoienilor” este cam nefondată : să nu uităm că o parte din forța de muncă angajată în firmele din municipiu este navetistă , iar aceste firme contribuie la bugetul orașului . In concluzie , poate apare efectul bumerangului din partea firmelor deja afectate de pandemie …

  • Dacă e ADI, adică Asociație de Dezvoltare Intercomunitară, atunci și Consiliul Județean este membru. Fiind vorba de interesul județului atunci Consiliul Județean trebuie să găsească surse de finanțare suplimentare.
    Sunt surprins de reacții de genul: ce treabă are orașul cu comunele limitrofe? E ca într-o familie. Veniturile sunt puse la comun indiferent de cine cât produce. Asta este solidaritatea, asta înseamnă umanitatea! Observ că cei ce vor să ne dezbine obțin doar succese.

  • S au mutat la oras si au uitat de unde au plecat.Niste bulangii!

  • Bulangiu e tac-tu care te-a facut Ip-ule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.