Vino să-ți iei cadoul surpriză. E împachetat, te așteaptă la Galleria la etaj

În luna iubirii, Biblioteca Județeană le propune cititorilor o întâlnire pe nevăzute (un „blind date”) cu…o carte.

Dacă acceptați provocarea, bibliotecarii secției „Împrumut pentru adulți” vă invită la sediul central al instituției, în Galleria Mall, unde vi se va oferi un pachet care conține o carte de dragoste.

Veți avea astfel posibilitatea să lecturați, prin serviciul de împrumut, o carte al cărei titlu nu îl alegeți dumneavoastră, ci îl veți descoperi abia după ce veți deschide pachetul, și, cine știe, poate veți avea parte de dragoste la prima vedere.

Dacă, din păcate, cartea aflată în pachet ați citit-o deja, veți primi un alt pachet.

Ideea întâlnirii pe NeVe cu o carte în luna în care se celebrează Valentine`s Day (14 februarie) și Dragobetele (24 februarie) urmează să fie pusă în practică și cu alte ocazii.

„Prin acest proiect dorim să-i facem pe cititori să citească și altceva față de ceea ce preferă de obicei. De data aceasta însă, nu cititorul alege o carte, ci cartea își alege cititorul. Pe de altă parte, proiectul reprezintă o altă modalitate de a promova cărțile din colecțiile bibliotecii și de a încuraja lectura. Vrem să vedem ce impact are acest proiect. Am început cu cărți de dragoste pentru că este luna iubirii, apoi vom alege alte cărți, fie pe o altă tematică sau în funcție de alte criterii. Până atunci însă vă așteptăm cu drag și cărți de dragoste”, declară Angela Stan, șef serviciu Relații cu Publicul la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu”.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.