„Vioară” viceprimar, nou consilier local, Tisău autobuz, modernizare și redenumire Piața Dacia etc.

După mai multe ședințe ținute on-line, astăzi consilierii locali au fost convocați din nou fizic la „ordinara” din luna aprilie.

„Se va păstra cel puțin un metru și jumătate între consilieri, s-a făcut deja aranjarea lor în Sala Nicu Constantinescu. Fiecare dintre consilieri va primi mască, mănuși și pix”, a anunțat secretarul Eduard Pistol.

Ședința va începe la ora 10.00 (va fi transmisă live AICI) și va avea 19 de puncte pe ordinea de zi (din care două suplimentare).

Se va numi un nou viceprimar – Viorel Ion, un nou consilier local în locul demisionarului C-tin Florescu, comuna Tisău va primi undă verde pentru a primi autobuze Trans-Bus, se va vota proiectul cu fonduri europene de modernizare a Pieței Dacia și se va respinge cel de redenumire în Piața Revoluției 1989.

Viorel Ion în așteptarea sarcinilor pe care i le va repartiza de azi primarul Toma

Cei interesați pot consulta mai jos desfășurătorul în format PDF (click pe săgeată pt. a trece la pagina următoare.)

Convocare

Cele două proiecte suplimentare privesc închirirea unei locuințe sociale și profilul viitorilor membri ai C.A. de la Urbis Serv.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

12 comentarii la „„Vioară” viceprimar, nou consilier local, Tisău autobuz, modernizare și redenumire Piața Dacia etc.

 • Avem conducătorii pe care îi merităm. Ăștia sunt produsul societății în care trăim, cel puțin din ultimii 30 de ani.
  Avem nevoie de o administrație locală suplă, eficientă și informatizată.
  Nu cred ca era nevoie de încă un viceprimar, deci de cheltuieli inutile din bugetul local.

 • Așa zisa Aleea Galleriei este drum public?! Face legătura între un drum public și o parcare privată?

 • Nu sa adăugat încă un viceprimar!
  Doar sa înlocuit cu unul nou pe cel care a plecat.

 • Cei de la Galleria Mall susțin că este drum public Asta am intrebat eu mai demult. Inca n-am intrebat si la primarie, dar bănui că da. Voi reveni dupa ce voi intreba.

 • Numărul de doi viceprimari este stabilit prin lege. Cui nu-i convine situația actuală are două posibilități: inițiază un proiect de lege care să prevadă unul, trei sau nici unul. Proiectul ca inițiativă legislativă civică trebuie semnat d 500.000 de cetățeni și depus la Parlament. Sau cere unui parlamentar(senator sau deputat) să scrie o propunere legislativă prin care se modifică legea în vigoare în sensul dorit, explicând în expunerea de motive care sunt avantajele noii reglementări și neajunsurile celei actuale.

 • Numirea lui VIOREL ION pe cea de-a doua functie de viceprimar e binevenita, e unul din putinii consilieri care sunt eligibili din acest punct de vedere. Sunt convins ca va face treaba buna si ca viceprimar, pentru ca e un om serios, cu multa experienta si pricepere in administratie.

 • @Gabi, m-am referit la încă un viceprimar pe lângă cel existent. Știu că Buzăul are prevazute două funcții de viceprimari (una era de ajuns), dar s-a dovedit că se poate funcționa foarte bine și cu o singura funcție de vice ocupata.

 • Dacă și fotbalistul ăsta de Ion Viorel a ajuns viceprimar, atunci chiar ca Buzaul este o mahala. În aceeași notă propun declararea ca “cetatean de onoare” a cartierului Simileasca.

 • Nu sunt de acord cu Viorel Ion VICEPRIMAR, nu știu de ce domnul Toma nu se poate impune.

 • @Gabi, învață să scrii corect în limba română!
  @Mariana, fostul fotbalist acuzat de blat ca antrenor a ajuns viceprimar cu acordul și sprijinul lui Toma. Acesta taie și spânzură în primărie.

 • Daca Ion Viorel a ajuns viceprimar atunci ne meritam soarta. Va paria bugetul sau votul in consiliul local ???

 • Apropo l-a tradat pe Rosioru. Au fost consilieri PSRO impreuna si pe Adrian Mocanu care a finantat alegerile locale PSRO din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.