Viorel Dobre: „Dați-ne răspuns, ca să le spunem și noi oamenilor”

Viorel Dobre trage un semnal de alarmă după apariția, într-o singură zi și într-o singură localitate a trei noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Prim vicepreședintele PRO România Buzău a transmis azi prin intermediul presei cinci întrebări către DSP, Spitalul Județean și Consiliului Județean, instituțiile responsabile cu asigurarea de materiale necesare și adoptarea măsurilor în stare de urgență.

1. Sunt testate zilnic cadrele medicale care intră în contact cu zeci de pacienți posibili purtători de COVID 19?

2. A fost asigurată dotarea corespunzătoare cu materiale de strictă necesitate, adică măști, mănuși, combinezoane, ochelari de protecție, dezinfectanți și teste rapide?

3. Pacienților care ajung cu diferite afecțiuni la UPU Buzău, li se aplică mai întâi o testare pentru coronavirus, cu scopul de a proteja atât cadrele medicale cât și celelalte persoane cu care intră în contact?

4. S-a luat în calcul majorarea numărului de personal de specialitate, pentru a-l sprijini în lupta eroică pe care o duce în aceste zile cu un dușman nevăzut dar mortal, oameni care merită tot respectul nostru pentru că au rămas în prima linie a frontului?

5. În condițiile în care criza se agravează, iar numărul de teste reale făcute pe populație nu depășeste 150, și în contextul în care a început transmiterea comunitară, Consiliul Județean a luat măsurile necesare pentru testarea în masă a populației unde apar cazuri noi?

„Demersul nostru nu este unul politic, ci dorește doar o mai bună informare a semenilor noștri, care au aceleași întrebări, dar nu le pot pune oficial. Noi vom avea grijă ca aceste răspunsuri, ale conducerii Consiliului Județean să ajungă mai departe la ei… dacă le vom primi. Pentru că degeaba buzoienii respecta regulile de distanțare socială, de a sta izolați și a nu circula decât în scopuri precise și într-un anumit interval de timp, dacă factorii de decizie continuă să acționeze pompieristic, și dau impresia că se spală pe mâini atunci când apar noi cazuri redirecționate imediat spre București, fără asumarea răspunderii” – Viorel Dobre, Pro România Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Viorel Dobre: „Dați-ne răspuns, ca să le spunem și noi oamenilor”

  • Sunt stupefiat de cat interes este pentru intrabarile dvs, dle Dobre!…

  • Oamenii aceştia nu vor înțelege niciodată că ne-am cam săturat cu toții de politica lor dâmboviteana de 2 lei! Sunt foarte curios dacă la alegeri se vor mai îngrămădi sa preia puterea, stiind de exemplu că, din toamna/ iarna se preconizează ca vom trece din nou peste încă o perioadă ca aceasta pe care o trăim acum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.