Viorel Ion: „Nu-i vorba de mai rău, ci de mai bine la echipa de fotbal Gloria!”

Proaspăt viceprimar, Viorel Ion, a admis că la Gloria sunt discuții serioase în privința secției de fotbal.

„Nu-i vorba de desființare, adică de rău, ci de bine, mă refer la promovare. Da, se discută intens despre viitorul campionat. Ce se va face, care va fi obiectivul. Părerea mea sau propunerea mea, luați-o cum vreți, și i-am spus-o inclusiv domnului primar, e să se atace promovarea. Mulți poate n-or să mă creadă, dar eu spun că o echipă de primă ligă consumă mai puțini bani decât una de liga a doua”, a spus Viorel Ion.

Fostul antrenor-jucător din Crâng a venit și cu argumente:

„La Liga I se pot lua 2 milioane de euro din drepturi tv. La Buzău e foame de sport, se pot vinde zece mii de bilete de meci. Se mai câștigă o jumătate de milion de euro. Mai vinzi un jucător, contracte de publicitate, sponsorizări, tricouri, fulare etc., mai iei încă o jumătate de milion. Când tragi linie, tu ca proprietar al clubului, Primăria Buzău, o să constați că liga I te-a costat financiar cât liga a doua. Dar, plusul vine din bucuria făcută oamenilor din oraș și județ”

Viorel Ion: „E frumos la handbal, bravo lor. Vin 2500 de oameni. Dar la fotbal, dacă faci performanță, ai zece mii pe stadion și o mie la poartă!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Viorel Ion: „Nu-i vorba de mai rău, ci de mai bine la echipa de fotbal Gloria!”

 • Vioară al nostru a devenit politician – fost jucător de fotbal, până acum fiind, din când în când, fost jucător de fotbal, ajuns în politică! De, fiecare câstiga cum poate, unii fotbalişti din fotbal – Gică Hagi fiind cel mai bun exemplu, alții , foşti jucători de fotbal, din „politică şi delicatețuri”! Apropo, îi vede cineva pe Hagi sau Chivu în politica românească?

  Răspunde
 • @Florian, nu văd de ce un fost sportiv (chiar şi actual) ar trebui criticat că a intrat în politică. Cu totul şi cu totul altor bresle (cum ar fi judecătorii, preoţii, profesorii) le stă nefiresc să intre în politică şi să se dedice mai mult acesteia.
  Şi da, oricând e posibil şi ca un Hagi sau un Chivu să intre în politică. De ce n-ar face-o dacă ar vrea ?!

  Răspunde
 • Pentru că, în proporție covârşitoare, politica este o cloacă de incompetenți, care nu se pricep să creeze ceva în viața şi îşi găsesc aici un refugiu pentru a-şi asigura existența! Şi…dacă intri în cocină, te mănâncă porcii! Iar un Chivu sau Hagi se pricep bine în domeniul lor, nefiind necesar să intre în politică pentru a viețui!

  Răspunde
 • Şi încă ceva…politica este sinonimă şi cu corupția, ceea ce nu are legătură cu cei doi! Din câte rețin, Ion Viorel…blaturi…pariuri….Gloria Buzău…greşesc?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.