emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Viorel Ștefu, PRO România, a cerut informații despre drumul Ploiești – Buzău – Focșani

Fostul șef al IPJ Buzău, Viorel Ștefu, intrat în decembrie în Pro România, atrage atenția comunității buzoiene asupra proiectului drumului de mare viteză Ploiești – Buzău – Focșani.

Mai exact, Ștefu le solicită șefilor județului să facă lobby pentru ca drumul să fie autostradă.

„Fac un apel la toți factorii de decizie din județ, inclusiv la parlamentarii buzoieni din toate partidele, să urmărească și să se asigure prin toate mijloacele legale de care dispun, că Buzăul nu va fi tratat ca o regiune de rang secund și va putea beneficia de o infrastructură dimensionată corespunzător pentru viitor (AUTOSTRADĂ), soluția drumului expres fiind un standard de calitate și capacitate inferior”, Viorel Ștefu – coordonator județean Pro Romania

Ștefu susține că studiile de fezabilitate sunt în lucru și că anul 2019 reprezintă un moment de cotitură pentru acest proiect. De aceea, trebuie acționat acum.

„Autostrada A7 Ploiești – Buzău – Focșani va constitui motorul dezvoltării economice a tuturor comunităților tranzitate atât în timpul construirii (locuri de muncă, firme locale subcontractate, etc.) cât și după darea în folosință prin atragerea de noi investitori în zonă! Autostrada este, de asemenea, soluția reducerii numărului accidentelor de circulație și a numărului de victime omenești. O alternativă de secol 21 la Șoseaua morții – DN2 (E85)”

Viorel Ștefu și colegii din PRO România Buzău vor monitoriza derularea proiectului. În acest sens s-au cerut oficial de la directorul CNAIR informații despre procedura prin care se va decide clasa drumului, precum și „Rapoartele de început” întocmite de prestator. Vezi mai jos documentul oficial:

CerereInformatii_compressed

loading...

4 comentarii la „Viorel Ștefu, PRO România, a cerut informații despre drumul Ploiești – Buzău – Focșani

  • Nu vrei si Urziceni-Buzau-Focsani? Ca politician vrei multe, ca nu te doare gura. Poate faci tu primii 10 metri pe bani tai si pe urma mai vorbim.

  • Studiul de fezabilitate va fi gata la timp. După licitație vor fi contestații și se va tărăgăna totul pina când va expira studiul de fezabilitate, după care o vor lua de la capăt. Așa o să avem autostrada peste 50 de ani.

  • Stefu ar trebui sa ne spună cum și-a angajat soția în politie, direct, pe vremea când era șeful IPJ Buzău. Aceasta nu avea studii în domeniu, dar a primit derogare de la Ministerul de interne. Stefu se visează ministru de interne, asa cum i-a promis Ponta.

  • cu figura asta de ‘nutu camataru’ si cu promisiunile astea de ‘monitorizare’ a minciunilor PSD-iste,nu convingi pe nimeni,tovarase Ștefu. Cat ai fost in Militie si cunosteai toate neajunsurile,nenorocirile si realitatile de pe ‘suselele si strazili’ patriei taceai malc,ca deh,era ordin de la partid si aveai ‘preocupari si probleme mai importante. Acum a dat ‘patriotismul si grija pentru bobor ‘ peste tine de cand te visezi politician.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.