Viraj peste linia continuă și fără (măcar) a se asigura!

Șoferul Daciei Papuc de culoare albă a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral (vezi foto mai jos).

E vorba de un cetățean de 47 de ani din Berca. Acesta a încercat azi după-amiază o golănie și a fost pedepsit de soartă.

(1) A virat stânga fără a ține cont de linia continuă și (2) nici măcar nu s-a asigurat dacă vine ceva din față.

Din păcate pentru victimă – din față a venit o autoutilitară VW de culoare galbenă (șofer, 39 de ani, Buzău).

În urma impactului, șoferul papucului a rămas blocat la volan și a fost nevoie de descarcerare.

UPDATE, Informație UPU Buzău: „Șoferul accidentului de la Berca a suferit un politraumatism, cu TCC moderat. Bărbatul este conștient și în curs de investigații.

loading...

3 comentarii la „Viraj peste linia continuă și fără (măcar) a se asigura!

 • Nu indraznim sa ne pronuntam inainte de a citi opinia avizata a inteleptului suprem, reprezentantul Securitatii Statului, celebrul tradator supranumit “Sobolanul Rosu”, inegalabilul, inimitabilul tov Leo Tz….

 • Soferii de autoutilitare sunt de regula mult sub nivelul conducatorilor de rand. Teoretic, ar trebui sa fie invers, cei care au meseria de sofer sa abunde de perspicacitate si sa stie bine ce fac la volan. Problema e urmatoarea, faptul ca daca ai ajuns sofer pe duba, de obicei esti un om care nu a fost in stare sa faca nimic altceva decat sa conduca, adica ce fac toti oamenii pe langa job-ul lor primar. In concluzie, pe dube sunt tot felul de panarame cu nicio urma de respect fata de ceilalti soferi din jur si cu capacitate intelectuala atat de scazuta incat si condusul pentru ei este o provocare majora. Din toti care mi-au incalecat banda si cat pe ce sa se urce pe mine, peste jumate au fost dubagii, desi in trafic ei reprezinta sub 5% din participanti.

 • Zilnic in trafic dau peste fel si fel de oameni care nu vor sa ajunga acasa intregi. Mai nou au reaparut in trafic persoanele de varsta a treia care au masini puternice primite de la copii si …..
  Ii rog pe cei care vor sa isi faca ,,hara chiri” sa ia legatura cu autoritatile locale sa le stabileasca un drum unde pot face fel si fel de scheme.
  ALOOO de SEMNALIZATOR A-TI AUZIT unii dintre voi????
  În zona TRECERII DE PIETONI, LINIEI CONTINUE SIMPLE SAU DUBLE NU SE DEPĂȘEȘTE!!!!!!!!!!!!!!!
  Vrei să faci o depășire mai întâi asigură-te că o faci în siguranță și nu pui nici viața ta și nici a celorlalți în pericol. Exemplu azi pe DN 1B între Istrița de Jos și Ulmeni un auto de BV …BRO depășire fără nici o jenă, ce dacă a trebuit să tocesc un sfert din cauciucuri să nu intre în mine, să las …. să reintre pe bandă, ce dacă din sens opus venea o cisternă.
  ALLOOO până când credeți că vă merg smecheriile. CHIAR NU VREȚI SĂ AJUNGEȚI ACASĂ LA CEI DRAGI????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.