Virus confirmat. Fetiță de un an și șase luni

În această dimineață, la U.P.U Buzău, secția Pediatrie, unei fetițe în vârstă de 1 an și 6 luni, din Buzău, i s-a confirmat gripa de tip A, în urma testului rapid efectuat.

După ce a fost evaluată de către personalul medical, doctorul pediatru a considerat că e necesar ca fetița sa fie transferată la Spitalul de Copii „Matei Balș” din București.

Fetița, care nu este vaccinată, a fost adusă la spital de către părinți, și prezenta simptome specifice gripei: tuse, febră, obstrucție nazala.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Virus confirmat. Fetiță de un an și șase luni

  • Cand administratorul de drum nu vrea sa isi mai bata capul cu traficul, ce sa faca, mai pune un sens giratoriu. Acolo pe aprox. 600m sunt 3 sensuri giratorii. La mai multe. Asta este regula la Buzau.

    Răspunde
  • Dar ce are bre, supa cu prefectura? Unii se pare ca au cam încurcat articolele, ceea ce până la urmă este scuzabil, ținând cont de „salba” de sărbători ce marchează sfârșitul vechiului an și trecerea în an nou… Ei, nu e o tragedie, în definitiv, deși puțină atenție nu strică, altfel ne putem face de baftă. Și nu e cazul!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.