Virusul se răspândește în Dorobanți

UPDATE: Prefectura Buzău a informat oficial că de pe str. Gârlași nu a fost preluat niciun pacient cu coronavirus. Autospeciala ISU a ajuns în zonă pentru o urgență medicală.


Celebra, de acum, autospecială a ISU Buzău a poposit în această seară într-un loc nou din oraș, existând temerea că va prelua noi pacienți infectați cu C-19.

E vorba de strada Gârlași din cartierul Dorobanți, după cum ne-a informat un cititor care ne-a trimis și fotografia de mai sus.

Ieri, din Dorobanți, de pe strada Luceafărului au fost preluate patru cazuri.

Tot în această după-amiază, alte surse, ne-au informat că au fost preluați alți șase (!) infectați de pe strada Cometei din cartierul Mihai Viteazul.

De pe strada Cometei au mai fost preluate duminică primele două persoane infectate, astfel că și în Mihai Viteazul numărul infectaților crește vertiginos (e drept printre familiile de rromi).

Cu noile cazuri din această seară în jud. Buzău s-a depășit cifra de 50 – cazuri confirmate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Virusul se răspândește în Dorobanți

 • Oare DSP Buzău cunoaște realitatea? Sau se informează și dânșii din presa la cafeaua de dimineață. Eu cred că sunt total depășiți de situația nou creată și nu știu să o gestioneze decât prin măsuri heirupiste de tipul Hai sa carantinam tot cartierul!

 • @ Ion Dragos
  Cum va permiteti sa spuneti asa ceva? Doar de la Primarie si Prefectura auzim numai lozinci despre cat de mari sunt meritele lor pentru modul magistral in care au gestionat epidemia asta. Pai se poate? Acum apare „Vocea Buzoienilor Destepti”, sau Cucuveaua Mov” si da cu dvs de pamant, ca ati insultat onor’ conducerea politica a judetului si mun’cipiului, care „nu mai e altii ca ei”…

 • E clar… Se împute treaba şi-n Buzău !
  De prea ascultători şi răbdători ce-au stat unii, neieşiţi din casele lor cu zilele şi săptămânile, şi de prea ignoranţi şi imbecili ce-au fost alţii, care au ieşit când, unde şi cum au vrut. Fără ca vreo autoritate competentă să-i poată opri.

  Mulţumim din inimă Comitetului… de partid !

 • Ce ne poate spune IPJ, despre cheful din Poșta? Sunt filmări care apar pe rețelele de socializare, de la petrecerea organizată cu multi invitati. Ce masuri au fost luate atunci? Daca spuneti ca da, dovediți public, daca nu , va spunem ca nu mai avem nevoie de acei bravi polițiști printre noi.

 • Si uite asa incet…incet tot Buzau va deveni un imens focar. ”Close” Sa fie ”premiati” toti țiganii pentru performanța asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.