VITEZĂ, PLOAIE, NEASIGURARE. Iată mesajul unei mămici indignate


S-a grăbit spre moarte.

Așa se poate spune despre șoferul de 77 de ani al Loganului alb din imagine.

Mergea dinspre Ploiești înspre Buzău când începuse să plouă, chiar torențial.

Trecuse de Ulmeni, mai erau câteva zeci demetri până la Popasul Merei.

În ciuda ploii, a carosabilului umed și a vizibilității reduse septuagenarul calcă accelerația.

Apare un moșcăit în fața sa, bătrânelul apasă pedala și mai tare, intră în depășire.

De aici, imaginea pilotului s-a tăiat brusc. Probabil și viața. De pe contrasens a venit un tir.

Șoferul tirului a încercat să evite impactul. A ajuns în șanț, dar degeaba, tirul a răzuit Loganul pe partea șoferului.

O martoră a accidentului, mamă a unui copil, l-a criticat aspru pe șoferul de 77 de ani, chiar dacă acesta e pe moarte.

„Ce trebuie spus în primul rând e că toți putem fi victime din cauza unui bătrân precum cel care a condus Loganul. Are 77 de ani, dacă nu mai e capabil sa conducă, să stea acasă. Nu să omoare lumea în trafic. Nu poți intra în depășire fără să te asiguri. Spun lucrurile astea pentru că lucrez la 100 de metri distanță de locul accidentului. Știu ce s-a întâmplat. Mă gândesc cu groază dacă în locul tirului eram eu. Ce s-ar fi întâmplat ? Plecam de acasă spre serviciu și nu mai ajungeam din cauza unuia ca el! Acasă, unde mă aștepta un copil de nici doi ani. Îmi pare rău pentru el, dar când crezi că nu mai ești capabil să conduci, nu te mai sui la volan!”


Te rugăm, distribuie acest articol dacă ți s-a părut util!

Alătură-te pe facebook grupului „Buzoienii – Buzau” cu peste 5 mii de membri pentru a afla știrile care te interesează.


Citește și: PREMIERĂ la Buzău. Apariție excentrică la antrenamentul din această seară. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „VITEZĂ, PLOAIE, NEASIGURARE. Iată mesajul unei mămici indignate

 • Mare adevăr a grăit mămica…
  Pai la 77 de ani,ăla mai e om să vadă ,să auda, să aibă reacțiile și reflexele necesare unui șofer??!!
  Vorba aia batranelul “si-a trăit traiul și-a mâncat mălaiul”, dar când te gândești că poate lăsa copii mici fără părinți sau poate nenoroci familii întregi nu ți se pune pata ??
  Ar trebui impusă limita de vârstă pentru șoferie …

 • Ar trebui să se stabilească o vârstă până la care să ai voie să conduci .

 • Există o lege nescrisă a … bunului simț . Indiferent de vârstă – îl ai sau nu-l ai ! Este valabilă și pentru acești … ” ucigași ” tăcuți care iau viața ( cu ce drept ? ) unor ființe nevinovate cât și pentru … asasinii la vedere , care, în plină amiază, fac întreceri pe Bd. Bălcescu cu BMW și motocicletă , la peste 100 km./h. … De ce o fac pe Bălcescu și nu în vreun poligon ? Fiindcă acolo nu-i văd fetele sau alte … fițe locale ! Ceea ce-i distractiv e faptul că, așa, ca din întâmplare , la 5 minute DUPA raliu, trece țanțoșă o mașină a poliției cu … organul afișând un aer superior pe geamul mașinii … In toate cazurile expuse mai sus , tot românul are o vorbă : ” Cere-te singur afară ! ” …

 • daca nu stii cauza,nu mai comenta aiurea.tu ai carnet de prost.ti-ai trait traiul.eu sunt fiul lui si nu stiu cauza,nu te mai baga in seama daca nu stii nimic sa scrii prostii.stii proroverbu ,daca taceai filozof ramineai,tu cind ai reflexii.esti om.

 • Adica, daca te iei dupa unii, când ajungi la o anumita varsta, pentru tine viata s-a terminat, n-ai decat sa-ti pui capat zilelor, nu? Saq te retragi in vreun cimitir al elefantilor si sa-ti astepti in liniste sfarsitul… Cata imaturitate, sa nu zic altfel!

 • Ce contează vârsta poate domnul arată și conduc m ai bine decât un bărbat de 30 ani !!! Cele m ai multe accidente se produc din cauza vitezei și tinerilor nu oamenilor de 77 ani !!! Mămica asta indignata ca sa nu spun idioata de ce mu a sunat la 112 ??? S aanunte salvarea ??? Zici ca lucrezi la 100 de Metri ai ai văzut tot … când ai văzut ca nu vine salvarea de ce nu ai sunat ai stat și te ai holbat ca o tâmpită nu cred ca in timpul accidentului și cum arată mașina domnului ai avut timp sa și vezi dacă are 77 ani !! Dacă te as avea in fata ți as zice vreo 2 probabil vorbiți așa de domnul in cauza ca tatii voștri nu au permis și nu conduc dacă conduceau nu m ai comentat-o nimic !! Nu cunosc pe domnul ca sunt din Buzău dar chiar ma enervat la culme articolul și faptul ca nimeni nu a chemat salvarea atunci !! Dar tuturor va place sa vb aiurea ! Sănătate multă !! Și vouă oameni buni minte !! Ăstora care comentează ca sa stea acasa cei de 77 ani

 • Te rugam sa ne suni daca chiar ai văzut ce sa întâmplat 0761973001, și bunul Dumnezeu te va răsplăti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.