Vizită a elevilor buzoieni la șase unități HoReCa (foto)


În acest sens, în data de 27 și 28 martie au avut loc excursii educaționale pentru elevii liceelor cu învățământ dual și tehnic. Aici am fost martori la o adevărată sinergie creată natural între instituții, elevi, profesori și operatorii din mediul privat.


Proiectul a generat entuziasm atât în rândul liceelor înscrise (Liceul Tehnic Buzău, Liceul Agricol „Dr. C. Angelescu“, Colegiul Economic „Regele Mihai I” și Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii”), cât și în rândul operatorilor din domeniul HoReCa, care s-au alăturat de la început acestui proces: Casa Matei, Conacul Grigorescu, Belvedere Măgura, Casa cu Tei, Caprice Complex și Hotel Cazino Monteoru.


Trans Bus Buzău a acceptat fără ezitare susținerea acestui proiect punând la dispoziție mijloace de transport pentru toți cei implicați.


Profesorii și directorii instituțiilor au dat dovadă de implicare și devotament pentru elevii lor, răspunzând la apelul lansat prin inițiativa Primăriei municipiului Buzău și a Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”.


Pentru mulți dintre participanți a fost o experiență unică de a cunoaște omul din spatele afacerilor dar și locul unde își vor putea construi cariera, aici, acasă, la Buzău.


Cei 80 de elevi au fost primiți cu brațele deschise și cu cele mai bune intenții la locațiile mai sus menționate. Întregul demers a avut rezultate imediate. O parte dintre elevi și-au exprimat clar dorința de a-și desfășura perioada de practică aferentă școlarizării în aceste locații.loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.