Vizită la stadionul pe care se joacă finala. „Igrasie la dușuri, dar gazon bun!”

Gazeta Sporturilor a publicat azi un articol cu 37 de fotografii despre stadionul Gloria din Buzău, cel care ar urma să găzduiască peste 15 zile posibila finală a campionatului, între FCSB și CFR Cluj.

Reporterul Vlad Nedelea a a remarcat un plus și un minus. Igrasia de la dușuri, respectiv calitatea bună a gazonului.

Concluzia reporterului gsp.ro:Un meci de 7*, pe un stadion de anii ’80, „peticit” și îngrijit cât să mai servească chinuit cerințelor de acum. Mucegai, crăpături, o tribună a II-a care duce cu greu prezentul, deși la stadion au existat constant lucrări de întreținere”

Articolul intregral poate fi citit AICI.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Vizită la stadionul pe care se joacă finala. „Igrasie la dușuri, dar gazon bun!”

  • Salut, vezi ca nu prea le ai cu link-urile

  • https://www.gsp.ro/sporturi/altele/oina-record-asistenta-arcul-de-triumf-662917.html
    Cât de tare era acest eveniment, și altele, cum ar fi întreg campionatul național, să fie la Buzău?!! În special că județul are tradiție cu lauri în acest sport, chiar încă din gimnaziu, preponderent în zona Râmnicului. Ce expunere mediatică, ce interes din partea cetățenilor, pentru acest sport atractiv, solicitant atât fizic cât și tehnic, care nu necesită nici pregătire specială, nici condiție socială sau fizică de atlet. Un sport aflat în perioada lui romantică, cu sportivi amatori nealterați de mizeria intereselor financiare, iar noi nu știm să profităm de asta, să devenim CEVA ca localitate, dacă tot ținem morțiș să ne acoperim de logouri, sloganuri, medalii și premii internaționale. Nici nu vreau să mă gândesc care e raportul costuri/beneficii cu un astfel de sport promovat intens în municipiu și chiar județ, comparând cu celelalte sporturi practicate acum la Buzău, finanțate public. Erau cupe ale cartierelor, erau competiții/jocuri, erau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.