Vlad Pufu, PNL Buzău: „Trăiesc azi o mare satisfacție!”

„Vă mărturisesc, cu bucurie, că trăiesc azi, împreună cu colegul meu, deputatul Gabi Avrămescu, o mare satisfacție. Aducerea universității la Buzău a fost primul proiect asumat din campania noastră electorală”.

Cuvintele de mai sus au fost rostite azi de senatorul PNL Buzău la festivitatea de deschidere a anului universitar la Buzău.

Vlad Pufu, mulțumindu-i rectorului Universității din Galați pentru aducerea la Buzău a trei facultăți de stat
Fotografie din sală, cu studenții din Buzău și cadrele didactice care vor preda la Buzău

Vlad Pufu: „Ne-am propus, eu și Gabi Avrămescu, atât cât vom fi parlamentari de Buzău să lăsăm ceva în urma noastră. Am promis în campania electorală aducerea universității la Buzău. Trăim o mare satisfacție azi. Un Buzău Mare, așa cum se dicută în ultimul timp, are nevoie în primul rând de educație. Se știe, cele mai dezvoltate zone din România, sunt cele care au centre universitare. Prin venirea celor trei facultăți aici, Buzăul va fi un oraș mai viu, mai dinamic”

Senatorul PNL le-a transmis un mesaj și studenților buzoieni:

„Eu vă doresc să învățați cu spor și să rămâneți la Buzău pentru că avem nevoie de voi. Ce veți învăța aici să puneți în practică la Buzău. Să creștem împreună educațional, cultural și economic”

Aici vor funcționa cele trei facultăți (drept, agronomie și sport) ale Universității din Galați

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Vlad Pufu, PNL Buzău: „Trăiesc azi o mare satisfacție!”

  • Fara comentarii, sa te lauzi cu ce fac altii, a devenit o obisnuinta a pnl-istilor buzoieni! Exemple? Cititi care doriti in urma pe acest site, ca ei au facut nu stiu ce drumuri in judet, au depus nu stiu ce lege despre care n-a auzit nimeni prin senat…asa ca vorbe, vorbe si iar vorbe! Cert este ca marea majoritate populatiei o duce nu greu, ci foarte greu in guvernarea lor!

  • un oras mare are si o universitate are si locuri de munca multe si bine platite,dorim oameni pregatiti dar nu avem unde sa-i pregatim sau scoala nu se pliaza pe nevoile reale ale antreprenorilor.

  • Si locuri de muncă canci este greu să-ți găsești loc de muncă necalificat dar ingineri, nu mai zic de calitatea învățământului in aceste școli care va fi. Eu vad alt ceva cred ca ii era greu lui Avramescu să faca naveta la Galați se dă mare profesor, practic voi vati6creat niște surplusuri de venituri. Dați si lista profesorilor si asistenților universitarii care vor preda la Buzau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.