„Voi merge din casă în casă ca să conving oamenii, UNIREA e un lucru foarte bun!”

Apariție și declarație surpriză, azi, în Consiliul Local Buzău a deputatului USR Buzău Emanoil Ungureanu.

În condițiile în care unii de pe la Buzău, îndeosebi de la PNL, găsesc proiectul inoportun, ardeleanul Emanoil Ungureanu s-a anunțat drept un fan al unirii.

„Voi merge din casă în casă, din apartament în apartament, pentru a convine buzoienii să meargă la vot. Acest proiect nu are nicio legătură cu politica. Nu e proiectul PSD, PNL, USR, oricine l-ar fi propus trebuia să fim de acord. Reprezintă un interes comunitar major, este un proiect pentru viitorul copiilor noștri. Ne-am decredibiliza cu toții dacă nu l-am susține. Am vorbit personal cu Ilie Bolojan, omul care a făcut minuni la Oradea, și dânsul este mare susținător al acestui proiect”, a spus Emanoil Ungureanu.

Cu această declarație, mai amplă și mai convingătoare pentru cei care vor accesa înregistrarea VIDEO a ședinței CLM de azi, trebuie că primarul Toma i-a rămas dator deputatului.

Datoria va fi plătită față de Emanoil Ungureanu și, mai important, în favoarea buzoienilor prin construcția unui (nou) spital municipal.

C-tin Toma: „După ce trece referendumul, următorul mare proiect în care ne vom implica va fi construcția spitalului municipal”

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Voi merge din casă în casă ca să conving oamenii, UNIREA e un lucru foarte bun!”

 • Auras de spital ducem noi lipsa???De doctori draga de doctori si mai ales de doctori competenti!Ai fost vreodata la Floreasca sa vezi ce figuri fac aia cand vad salvarile de Buzau si hartiile trimise de asa numitii doctori buzoieni????

 • Ba, dar nu te ascunzi? Iesi ca …. la suprafata iar? Cine mai are incredere in tine? Sau te-au pus ca sa te asociezi cu proiectul asta ca sa ii faci reclama negativa prin numele tau?

 • No, cre’ ca intra in PSD dumnealui dar dacă face municipalul cu Toma de acolo tăt bine e.

 • EXCELENTA FOTO..CEL MAI INFOCAT FAN AL GLORIEI ESTE MATEI….SUCCES

 • 1. Intai sa vedem sistemul medical din Buzau functional, astfel incat sa nu mai plecam in Bucuresti pentru o simpla gripa (+ ai surpriza ca vor sa culce cate 2-3 copii in acelasi pat, fara sa stie de ce anume sufera; nu conteaza ca ai febra si alte alea…asta inainte de pandemie. Acum nu mai exista nici medic pediatru la urgente noaptea sau in week-end)
  2. Drumurile sa fie ca in palma facute;
  3 Locuri de joaca pentru copii
  4. Multe alte grozavii ramase nerezolvate

  Ultima grija: sa ne unim cu Tintestiul…abea atunci vom putea sa discutam si aceasta problema!! pana atunci nu sunt de acord ca din banii mei sa se modernizeze o localitate adiacenta Buzaului. Banii vor veni tot din Buzau si in nici un caz din fonduri. Autostrada va trece tot pe acolo indiferent daca ne unim sau nu cu Tintestiul. Autostrada este importanta, de aceea putem creea drumuri de legatura cu aceasta, ca si in cazul Sloboziei.

 • Maaaaaaaa , te iau la pietre daca vii la poarta mea !!!!

 • Păi şi unde se va face acest Spital Municipal până la urmă ?? Că pe acel teren de lângă Crâng s-a decis să se facă cimitir (idee foarte bună)… Să se facă şi spital, dar tot într-o zonă mărginaşă…

 • Spitalul îl face la Țintești.

 • Globalistul progresist, lgbt-ist, apatrid și ateu, e viclean. Cea mai eficientă contra propagandă la proiectul Toma de mărire a suprafeței municipiului îl reprezintă auto imixtiunea sa. Băgându-se ca musca în posteriorul calului va îngrețoșa o parte din susținători care nu se vor mai prezenta la referendum Ei au o repurtat deja o victorie glorioasă a boicotului referendar, mândrindu-se cu marea ispravă de a fi „dat cu flit” susținătorilor familiei tradiționale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.