Voiau să decoleze ? Au apărut imagini cu accidentul de la Cernătești

Campus TV a difuzat în această seară imagini (de pe o cameră de supraveghere) ale accidentului de la Cernătești.

Oricine le vede, va fi „trăznit” de viteza incredibilă cu care cei trei tineri (20 de ani – șofer, pasageri de 18 și 21 de ani) alergau prin localitate.

E posibil ca săteanul din căruță să n-aibă nicio vină. Pur și simplu n-a văzut „avionul”.

Vezi VIDEO mai jos (știre Campus TV):

„Avionul” a evitat căruța, dar a intrat într-un stâlp, pe care l-a secerat.

Iată și cum a arătat „avionul” după impact.

Întrebare 1: oare ce viteză avea „avionul” ?

Întrebare 2: oare ce-or zice și-or face (apoi) părinții „piloților” după vederea încercării de decolare ?

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Voiau să decoleze ? Au apărut imagini cu accidentul de la Cernătești

 • Părinții îi vor lua o altă mașină, băiatul trebuie să continue experimentul: teleportarea spre taramul morții. Dacă este perseverent speram sa-i reușească si sa fie singur in masina cand se contopeste cu stîlpul.

 • Inapoi in viitor!!
  Lor le trebuia viteza mare ca sa se teleporteze!!

 • La o alcoolemie de 0,83 este si normal ca acel conducator de atelaj n-a mai vazut farurile masinii careia trebuia sa-i dea obligatoriu prioritate, chiar daca masina ar fi circulat pe drumul judetean si cu 2,5 Mach.
  Nu mi se pare totusi ca viteza masinii era exagerat de mare. Din filmare apreciez ceva la nivelul de 70-80 km/h, o valoare desigur mare pt circulatia in localitate, dar nu ceea ce vedem pe la beizadelele din Bucuresti.

 • Carutasul e singurul vinovat… mai era si beat.
  Cum sa iesi de pe ulita brusc si sa te opresti in mijlocul drumului pe diagonala noaptea cu caruta? Se vede clar ca nici nu s-a uitat sa vada daca vine cineva… pur si simplu s-a bagat direct in mijlocul drumului si a oprit.
  Sigur nu dorea sa se sinucida carutasul, ca asa pare din imagini, e singura explicatie logica.
  Pacat de tinerii aia, chiar nu aveau nici o vina.

 • Cauza principală a producerii accidentului rutier este neacordarea priorității de trecere. Căruțașul, în stare avansată de ebrietate de altfel, a pătruns pe un drum principal de pe un drum secundar fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere. Putea să vadă mașina care venea din stânga sa pentru că avea farurile aprinse și avea vizibilitate. Din curiozitate, drumul secundar are montat indicatorul „Oprire” la intersecția cu drumul județean?
  Cât despre tânărul de la volan, acesta ar fi trebuit să circule cu viteza regulamentară, adică maxim 50 km/h.
  În lunile de toamnă drumurile sunt pline de căruțe și alte vehicule lente fiind perioada culesului recoltelor, dar și al însămânțărilor timpurii. Conducătorii auto ar trebui să țină cont și de acești participanți la traficul rutier.

 • In mediul nostru rural ar trebui sa fie introdusa o viteza maxima de 10 km/h la autovehicole ptr ca doar atunci soferii ar putea sa evite accidentarea carutasilor si tractoristilor beti, precum si a pietonilor care ies noaptea beti din carciumi sau de la rude si prieteni si circula sau adorm pe carosabil.
  Am totodata mari rezerva si ca acesti carutasi stiu ce inseamna semnele acelea de ,,cedeaza trecerea” sau ,,stop la intersectie” pe care le intalnesc cand vor sa intre in drumul judetean. Cam toti sunt convinsi ca rolul acestor indicatoare este ca sa ai de ce te tine cand esti beat si vrei sa virezi la stanga, dreapta, sau sa travesezi susaua.

 • Ce sa faci Leo, sa „travesezi” ?!
  4-2, scor actualizat. Sa nu crezi ca am uitat, micule academician „codoi” !

 • Ce sa fac, in niciun caz nu umblu cu ,,plancarde” sau cu ,,fii”, ca tine.
  In cazul acesta este o litera care nu s-a imprimat din cauza tastaturii mele care are probleme cu ,,r” si ,,t”. Nu este un cuvant scris de un agramat care nu cunoaste sensul cuvintelor, cum a fost cazul tau.
  Nici eu nu-i uit pe agramati…..[Leo]

 • Mr. Leo, cu „fii” ai comis-o si tu, dar se pare ca ai uitat repede.
  Dar, ce sa zic, atunci cand eu am gresit, gata …. sunt agramat. La tine, … nu mai esti agramat pe EXACT ACEEASI GRESEALA.

  In plus, vezi tu…Leo, eu cand am gresit am recunoscut deschis. Dar la generatia voastra socialista, multilateral dezvoltata, intotdeauna ALTII SUNT DE VINA SAU ALTCEVA pentru greselile sau nerealizarile voastre. NICIODATA VOI !!!
  In cazul tau, mereu….tastatura e de vina pentru greseli :))))
  Daa….dhhhaaaaa…. !!!

  PS ti-am mai raspuns odata cu „plancarda”: nu am fost eu. Nu toti „Catalinii” de aici sunt eu.
  In schimb, ai inceput sa-ti schimbi des identitatea, fugi de raspundere. Dar sa stii ca noi mirosim sobolanii rosii de la distanta !!!
  :))))

 • Imi schimb identitatea si apar foarte rar pe forum din cauza sobolanilor galbeni care postau ca nesimtitii sub nick-ul de ,,Leo”, chestie care nu a avut de ce sa ma mire, sarlatania fiind caracteristica acestei specii.
  In rest nu prea vad in postura unui politist al limbii romane un specimen agramat care nu stie sa conjuge nici verbul ,,a fi”, fapt demonstrat de agramatul in cauza in mai multe randuri, ceea ce demonstreaza nestiinta si nicidecum o neatentie de moment.
  Uite ca pe mine m-au invatat conjugarea lui ,,a fi” la academia de Securitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.