„Voiau să vină și alții, dar i-am rugat să rămână acasă😯”

E probabil cel mai mare alai electoral din jud. Buzău.

S-a întâmplat azi în comuna Vadu Pașii. În fruntea participanților s-au aflat Cristi Romanescu și Gheorghe Firon, primarul din Vadu Pașii.

„Știți câți am fost exact ? 99! Mai mulți nu aveam voie. Pe drum erau oameni care voiau să-și ia un tricou galben și să ni se alăture. I-am rugat să n-o facă pentru că altfel am fi putut avea probleme”, ne-a spus primarul.

Explicația numărului mare de participanți, chiar dacă e vorba de PNL și nu de PSD (lucru rar în jud. Buzău), constă în faptul că primarul penelist al comunei e apreciat de cetățeni pentru implicare și rezolvare a problemelor comunei.

Foarte probabil, Firon își va reînnoi mandatul la distanță mare față de contracandidați.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Voiau să vină și alții, dar i-am rugat să rămână acasă😯”

 • Dă doamne să câștige PNL și scaunul de primar al Orașului Buzău.
  Ne-ar face o mare favoare această schimbare!
  De ce oare măi Auraș, se „bat” asa tare pe aceste functii?
  Este atat de bine să fii la astfel de conduceri?

 • Atata timp cat fac BLAT CU PSD ,VOTUL MEU ??? NEMA ,NICIODATA

 • Cati saci de faina au fost impartiti? Pt asemenea alai?

 • Ciuma rosie si febra galbena.
  La vremuri noi, tot NOI.
  Toti o apa si-un pamant. Nu mai am sperante sincere pentru aceasta tarisoara…

 • S a rasturnat caruta cu pr…., s au imbracat in galben si au zis sa dea si ei o tura prin comuna ca sa defileze cu toti hotii.

 • Ne facem bine atunci cand adunarile electorale se vor desfasura in spatii oarecum delimitate iar participantii DONEAZA, cumparand practic materialele promotionale – speci, insigne, tricouri, pixuri, fanioane etc., pentru a sprijini partidul sau candidatul care a initiat actiunea (nu e o aberatie, modelul nord american fiind cel mai elocvent in acest caz). Cum dracului sa te plimbi 99 de insi printr-o comuna, indiferent de grupare? Ca sa ce? Sa stie lumea ca existi? Pai daca nu te-ai facut remarcat pana atunci, si inca mai trebuie sa „convingi”, treaba nu-i buna. Repet, indiferent de doctrina.

 • Să nu cumva să vă treacă prin cap să votați românii lui George Simion, AUR-ul unității naționale că e răi, face proteste, mergeți pe mâna neromânilor și a dezbinarii pașnice.

 • Acuma sa fiu cinstit, si eu cat sunt de comunist si de pesedist, nu m-as fi dat in laturi sa iau un tricou chiar si galben. As fi avut cu ce sa ma duc prin tarla, sa ranesc la porci si sa prasec. Chiar si sa-mi lustruiesc opincile cu el……[Leo]

 • Fiti convinsi ca voia sa participe la circ tot judetul, nu doar cei din comuna. Atat de dragi li-s limberalii!
  Problema este ca nu aveau unde sa incapa……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.