„Vom continua așa până la sfârșitul anului”


De la 1 septembrie, administrația a decis ca talciocul să se organizeze în spațiul modernizat de la Drăgaică inclusiv sâmbăta.

„Va fi o perioadă de probă de o lună în care vom vedea dacă vine lumea. Ne-am gândit să venim astfel în ajutorul celor care, cumpărători ori comercianți, nu pot veni duminica. Dar și a celor care vor mai mult talcioc”, a precizat la momentul respectiv Daniel August, directorul SC Târguri și Oboare.

Întrucât ideea pare că a început să prindă, administrația pieței a decis ca talciocul de sâmbătă să se organizeze până la sfârșitul acestui an.

„Încă mai sunt oameni care nu știu că talciocul se ține și sâmbăta. A fost și acea întrerupere cu Toamna Buzoiană. Vom continua acest proiect până la sfârșitul anului, când vom trage linie și vom decide dacă îl vom permanentiza sau dacă vom rămâne doar la ziua de duminică”, a precizat August. 

Tarifele practicate sâmbăta sunt aceleași cu cele de duminică.

Cel puțin duminica, talciocul buzoian atrage peste cinci mii de vizitatori, fiind cel mai mare târg din regiune.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde se întâmplă + galerie foto  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.