„Vom da amenzi de un miliard și vom demola!”. Iată pe cine amenință primarul!


„Am o supărare foarte mare. Vom da amenzi foarte mari, până la un miliard, și vom emite decizii de demolare”, a anunțat C-tin Toma.

Primarul a avertizat că a mers la fața locului și că nu i-a plăcut deloc ce a văzut.

E vorba de viitorul cartier Iazul Morii, ce se întinde pe 33 de hectare între Parcul Tineretului, cartierul Broșteni, cartierul Dorobanți II și râul Buzău, după cum se poate observa din fotografia de mai sus.

„S-a construit și continuă să se construiască fără autorizație de construcție. Se pune în pericol viitorul acestui cartier. Nu se mai pot face străzi, nu se mai pot băga utilități. Fiecare își face casă unde îl taie capul. Nu se poate așa ceva. Sunt 80 de case construite ilegal și continuă să se mai construiască. Am dat dispoziție să se patruleze acolo cu poliția locală. Fac un apel la cei care au teren acolo să se oprească. Vom da amenzi foarte mari, până la un miliard, și vom emite decizii de demolare. Să se  aibă răbdare, acum se lucrează la Planul Urbanistic Zonal, va fi gata în curând”, a anunțat primarul care vrea ca „Iazul Morii” să fie un cartier model. 

Planurile municipalității cu această zonă sunt ample.

Peste câțiva ani șoseaua de peste dig va fi amenajată ca viitoare Centură de Est a Buzăului (se lucrează la studiul de fezabilitate – proiect guvernamental). Se are în vedere inclusiv înființarea unei faleze în vecinătatea râului Buzău.

Între capătul parcului Tineretului și al viitorului cartier Iazul Morii și Centura de Est se vor amenaja un bazin acoperit, mai multe terenuri de tenis, un nou parc, piste pentru biciclete etc.

Întreaga zonă va căpăta un aspect occidental, de aceea primarul ține mult la respectarea regulilor în viitorul cartier Iazul Morii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată despre ce cartier e vorba. Foto de azi  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„Vom da amenzi de un miliard și vom demola!”. Iată pe cine amenință primarul!

 • Ar fi bine sa incepi cu vilele din spatele parcului Tineretului daca ai curaj,? proprietarii sunt de pe la SRI, ANAF facute fara autorizatie. Tu ridici vocea cand e vorba de oameni normali, amarasteni. Sa te vedem in actiune cum ii demolezi pe aia mai intai si apoi mai vorbim. S-au iti este frica ca o sa te controleze la contabilitatea firmelor conduse de domnia voastra, asa cum trebuie si nu facaturile de controale pe care le aranjai dinainte.

  Răspunde
 • Gargara ieftina.
  De ce nu a luat masuri, e primar de peste 2 ani, timp in care s-au construit ilegal acolo o gramada de case, fara sa fie deranjati de nimeni.
  Si culmea, au si racorduri ilegale la utilitati.

  Face si el o gargara ieftina, nu o sa aplice nici o amenda si nu o sa demoleze nimic… doar face pe interesantul.
  Daca avea de gand sa aplice amenzi si sa demoleze venea cu raportul in fata poporului si spunea clar am aplicat X amenzi la Y indivizi si am demolat Z cladiri… dar nu are de gand decat sa prosteasca poporul cu gargara ieftina si pana la sfarsitul anului o sa „legalizeze” toata tigania de acolo, contra unei taxe pe sub mana.

  Răspunde
 • Daca respectiva zona s-ar amenaja la fel ca-n Târgu jiu,va fi ceva extraordinar…dar ma cam indoiesc!

  Răspunde
 • Domnule primar te cunosc foarte bine stiu ce ai muncit stiu cum te-ai privatizat. stiu cum ai cumparat metalurgica și u cum ai terminat o ai închiriat o. ai vîndut bucata cu bucata după care te-ai făcut mare agricultor Ai ajuns primar. vad ca faci lucruri bune. acum vrei sa amendeze pe cei care isi fac case pe pământul lor. populația a ajuns de 28 de ani sa plateasca o grămadă de taxe și impozite. mai aveti sa ne puneti tache pe fum rusine

  Răspunde
 • Nu asta este solutia domnule primar, este simplu, dam amenda, demolam si gata s-a rezolvat problema. Dar la oamenii aceia v-ati gandit ca au construit case pe pamanturile lor pentru care au platit impozit la primarie an de an ca teren intravilan? Ei au construit abia dupa ce au solicitat autorizatie de construcție de la primarie si nu le-a fost eliberata pe motiv ca primaria nu are PUZ.
  A cui este vina domnule primar? Cred ca solutia este sa puneti oamenii in legalitate cat mai repede prin finalizarea acelui PUZ de care tot pomeniti de la luarea mandatului. Trebuie masurat de zece ori apoi taiat odata(vorba croitorului).

  Răspunde
 • Toma crede ca darama garajele din m14 , se crede la Metalurgica , nu o sa faca nimic in acest sens.

  Răspunde
 • Da el demolează,de ce nu face ceva și pentru copii străzi?? Daca nu le dai ,, 1 leu” sunt in stare sa îți spargă parbrizul la supermarket Penny din Unirii Nord (paznicul de acolo nu se poate descurca cu toți boschetarii sa nu fure de la oameni din cos!!!! Rușine, vă gândiți cum sa modernizați orașul,dar la liniștea cetățenilor?? Bine că vin rar acasă, !! Rușine să vă fie!!!

  Răspunde
 • D_ le primar!Sunteti actionar la R E R ? De ce nu lasari tiganii sa mai ia din pubele atata timp cat eu ca cetatean al acestui oras va platesc gunoiul?Rer nu reduce facturile la gunoi desi incaseaza miliardul pe luna din reciclare.Ce se ascunde in spatele politiei care in loc sa ne pazeasca pe noi pazeste pubelele?

  Răspunde
 • Și pe la Unirii Sud prin spatele blocurilor pe când? Ați asfaltat toată țigănia că în palmă și la noi nu s-a putut decât două lopeți de asfalt? Ne rupem mașinile în minunatele străzi care nu-s la bulevard….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.