„Vom veni cu o soluție în zilele următoare”

Astăzi, muncitorii firmei Troia Construct au preluat amplasamentul pentru a amenaja în următoarele 6-9 luni viitorul parc „Iazul Morilor”.

Riveranii cu un ochi râd și cu altul pâng

Pe de o parte sunt bucuroși că în fața blocului lor se va amenaja un parc așa frumos (cou două lacuri, pod, muzeu, etc.), pe de altă parte sunt îngrijorați că nu vor mai avea unde să-și lase mașinile.

Mare parte din parc se va înființa în locul parcării

În această seară viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat o (jumătate de) veste bună pentru proprietarii de autoturisme din zonă.

„Vom veni cu o soluție pentru riverani în zilele următoare! Deja negociem cu Kaufland și Mall-ul să permită parcarea riveranilor pe timpul nopții! Căutăm soluții!”

Terenul a fost eliberat de garaje și de mașini, iar muncitorii de la Troia Construct s-au apucat de treabă.

Lucrările au termen de finalizare 9 luni, dar s-ar putea termina mai devreme, firma aleasă de primărie fiind una serioasă.

Troia Premium Construct a mai refăcut în mun. Buzău podul de la Marghiloman, iar acum îl repară și pe cel de la Metalurgica.

loading...

3 comentarii la „„Vom veni cu o soluție în zilele următoare”

  • Sa negocieze sa se duca si tantarii , cand va fi gata, tot la Mall
    Vor fi milioane la apa si baltile ce se fac acum ….

  • Nu mai bine facea o consultare locala sa vada daca locatarii din zona au nevoie de un asemenea parc ??? Sunt de parere ca parcarea ar fi avut castig de cauza, parcul tineretului nu e asa departe …

  • Parcul vine ca nuca in perete.Nu de parcul vieții aveau nevoie buzoienii ! Faceti parcări subterane, supraetajate , cum vreti sa le numiti, dar faceți parcări! Daca faceti parcări, eliberati benzile de circulație, si eliminăm aglomerația din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.