„Vom vota mâine!” Vizate sunt și târgurile și talciocurile

Jumătate de veste bună pentru producătorii și comercianții din piețe (închise), târguri și talciocuri – dar și pentru cumpărători.

Foto, azi, Buzău, Piața Dorobanți. Ca să poată funcționa, piețarii s-au pus pe demolat peretele dinspre stradă

Marcel Ciolacu a anunțat în această seară că a depus astăzi la Camera Deputaților un amendament prin care solicită ca piețele închise, târgurile, talciocurile și bâlciurile să-și poată continua activitatea.

Marcel Ciolacu: „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. #PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra românilor care își câștigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse românești. Vom vota mâine în plenul Camerei Deputaților amendamentul prin care piețele să rămână deschise, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare și protecție sanitară”

Ca vestea să devină pe de-a-ntregul bună, mai trebuie ca amendamentul lui Ciolacu să fie votat

OPINIE

Iohannis, Orban și PNL, în general, au făcut o greșeală uriașă când s-au pripit și au anunțat închiderea piețelor. De greșit, cu toții greșim, iar românul e, în general, un tip iertător. Grav e pentru cei enumerați mai sus că persistă în greșeală. În loc să admită că s-au pripit și să-și ceară scuze pare că Iohannis, Orban și ceilalți sunt orgolioși și nu vor să admită eroarea. Treaba lor, dar de joi seară până azi probabil că au pierdut 5%. Și au furnizat un excelent subiect de campanie celor de la PSD. Care, evident, profită la maximum de cadoul primit.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Vom vota mâine!” Vizate sunt și târgurile și talciocurile

  • Aloo, dnule primar, vedeti că producătorii-s mai mulți bișnițari decât categoria enumerată .. cam ce bani aduc la buget ăștia, întreb pentru un prieten ?!?

  • Da bravo deschide piata si talciocu ,dar tine scolile inchise bravo. Ingineri ii facem.

  • Adica ..Discotecile si cluburile ..Sunt Deschise ..Barurile ..Nu mai înteleg nimic.. :)) pur si simplu nu mai are voie Lumea AFARA DIN CASA ..ca sa stea la O CATERINCÄ sa se întänleasca cu prietenii..PESCARii nu mai au FEMEI LA PRODUS :))) aoleu ca Mor . de râs
    VOTATI ..PENTRU PRESEDINTELE ROMÄNIEI PE DOMNUL TOMA CONSTANTIN ..NU PE ALTCINEVA.. FAC PARIU CA DOMNUL TOMA CONSTANTIN .. V-a CURATA SISTEMU ASTA DE JiGODii PENALE.. SI VOM AVEA SI NOI STRICTUL NECESAR FIECARE FAMILIE DIN ROMANIA ..BINE înteles FIECARE V–a AVEA DE MUNCA ..STIE DOMNUL PRESEDINTE AL ROMANIEI LUCRU BINE FACUT ..Ca STAT NUMAI PLECAT PRIN VACANTTE ..TOT MANDATU LUi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.