Vor beneficia 47 de familii de tineri. A început amenajarea. Al doilea proiect în desfășurare

„Amenajăm drumurile din viitorul cartier pentru tineri din satul Focsănei. Primăria Vadu Pașii a acordat 74 de loturi cu titlu gratuit pentru tinerii din comună în vederea construirii de locuințe”, a anunțat primarul Gheorghe Firon.

Cele 74 de loturi de peste 300 de metri pătrați fiecare sunt situate în Focșăneii de Sus pe un teren liber din vecinătatea fostului CAP.

Nu e singurul proiect imobiliar în pregătire pentru tinerii din Vadu Pașii. 79 de parcele vor fi atribuite tinerilor din comună și la Gura Câlnăului pe un teren generos de la marginea satului (vezi foto mai jos).

„E vorba de parcele de câte 500 de metri pătrați. Zona e foarte bună, la marginea satului Gura Câlnăului. Suntem în faza întocmirii PUZ-ului. Tot acolo, oferim în concesiune pe 49 de ani și parcele de o mie și două mii de metri pătrați pentru firme”, a anunțat primarul Gheorghe Firon.

Gh. Firon: „Zona e excelentă. În zece minute, în perioadele fără aglomerație în trafic, se ajunge în centrul Buzăului”

Vadu Pașii e una din cele mai mari comune din jud. Buzău, cu aproximativ 12 mii de locuitori. Peste 200 de cereri de case au depus la primărie tinerii din comună.

Vezi mai jos DETALII despre cartierul ce se va face la Focșăneii de Sus.

Plan-de-amplasament-Vadu-Pasii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Vor beneficia 47 de familii de tineri. A început amenajarea. Al doilea proiect în desfășurare

  • Buna ziua! Dacă am domiciliu in judetul Buzău dar nu pe comuna Vadu Pașii pot sa depun dosar pentru un loc de casa special pentru tineri?

  • La Gura Cilnau si Focsanei,se dau terenuri pt case pe izlaz,unde apa e la adincimea de 2 m,plus zona inundabila ,albia miora a raului Buzau
    Sa vezi trai,cind se vor face pt case fose sau wceuri cu apa la 2 m adincime.Sau cind vor fi inundatii ,adio case! Institutiile care vor gira acest proiect vor comite un act de inconstienta.Dar la Vadu Pasii,e posibil,orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.