Vor curge milioanele. Iată ce trebuie să se mai întâmple


Vor curge milioanele (de lei vechi) pentru șoferii de taxi din Buzău sâmbătă și duminică noaptea.

Asta deoarece în proiectul privitor la interzicerea accesului auto în Parcul Crâng, primarul a fost de acord să introducă un alineat extrem de favorabil șoferilor și firmelor de taxi.

Mai exact, doar taxiurile vor avea voie să intre pe cele două alei de acces către Crâng (dinspre patinoar și Micro XIV) pentru a aduce participanții la evenimentele găzduite de cele patru localuri din parc (Maxx, insulița, Conacul Trandafirilor și cortul „La Seratta”).

Vor avea de câștigat petrecăreții pentru că nu vor mai merge pe jos, proprietarii localurilor, dar banii le vor intra în buzunar taximetriștilor.

Iată și extrasul din proiectul de hotărâre care va trebui votat de consilierii locali în luna septembrie:

„Art.3.– Operatorii economici care organizează evenimente în week-end și în zilele de sărbători legale beneficiază de câte 10 permise de acces fiecare, valabile în intervalul sâmbătă orele 1900 – duminică orele 0600 și duminică orele 1900 – luni orele 0600, respectiv în ziua de sărbătoare legală orele 1900 – a doua zi orele 600

-În aceleași zile și intervale orare este permis și accesul taximetrelor;”

Taximetriștii din Buzău vor mai primi un ajutor nesperat de la primarul Toma.

De săptămâna viitoare maxi taxi va deveni istorie la Buzău.

Astfel că buzoienii foarte grăbiți și care nu-și permit a aștepta autobuzul vor fi nevoiți să apeleze la taxi.

Aleea dinspre patinoar, raiul bicicliștilor

Revenind la subiectul accesului auto în Crâng, proiectul în actuala formă va fi bine primit de buzoienii care își doreau un parc Crâng fără mașini.

De luni dimineața și până sâmbătă seara pe aleea dinspre patinoar vor mai circula doar câteva mașini – de aprovizionare – între orele 06.00 – 09.00.

În rest aleea va fi disponibilă pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată ce știe să facă! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Vor curge milioanele. Iată ce trebuie să se mai întâmple

 • Tare curios sunt sa vedem daca or sa intre doar 10 masini la cortul dl. Brebeanu.

 • Hotie mai mare decat privatizarea parcului Crang nu exista.
  Cum sa iti treaca tie ca primar prin cap sa faci mizeria asta.
  Poate vede si cineva de la DNA mizeria asta si ii face si astuia un dosar, ca il merita pe deplin pentru aceasta hotie.

 • Domnul Primar ar trebui să pună oamenii abilitati să mai facă alei și pe dreapta și pe stânga, să pună băncuțe încă 50 și iluminare solara să poți sta până mai târziu fără să fii tâlhărit. Locurile de joacă sunt 2, depășite ca și conceptie, trebuind mărite și dotate. Plus că nu a fost curățat Crangul de la Max în stânga și în dreapta de boscheți, tufișuri, pomi uscați să te plimbi cu bicicleta,in zona dintre Stadionul de atletism și Stația de pompare. Lemnul și crengile ecologizate să le dea familiilor nevoiașe la iarnă. Să fie pădurea mai aerisita să crească iarba să stai pe pătură cum e în alte orașe. Că la noi în Crâng de la obelisc în stg și dr te mănâncă serparia, țânțari ca în Delta de la ploi în boschetarie și tufișuri

 • Lemnul din copacii taiati din Crang au ajuns la Brebeanu.
  Ca lemn de facut focul pentru gratar.

 • MUIE PSD !

 • Mai ‘bukk’,acum nu se mai spune doar ‘Muie PSD’, ci ‘ MUIE CU pikamaru PSD’.Si cu multa ‘lamuie’!

 • Buna ziua.
  Nu prea de acord cu masura ai cu desfiintarea maxi taxi…dar daca tot se intimpla….ca asa e vrerea…Dl Primar,ar trebui sa ii obligati pe taximetristi sa nu mai mearga la volan in slapi si putind a transpiratie si cu masini jegoase care trancane din toate incheieturile de tie frica ca se rup pe drum….nu de alta dar daca te duci la un eveniment in parcul Cring cu taxiul macar sa iti fie drag sa te urci in masina altuia daca a ta nu o poti folosi.Si daca tot luati masura asta,interesant ar fi sa amenajati parcari in zona patinuarului si in zona m14 ,ca de interzis este usor dar ce facem cu masinile de ajung in zona si nu au unde stationa.Sa nu mergem pe principoul Dumnezeu cu mila…asta ca sa ma exprim mai elegant.O ” guvernare” benefica in continuare.

 • Ar trebui sa nu intre nici taxiurile….decât în orele de aprovizionare….iar numărul de mașini cu tichete sa fie doar de 5 sa dispară dragaica cu comedianți romi ….

 • Unde mai pui ca seara, autobuze nu prea circula, cum sa nu aiba taximetristii de castigat?!

 • ar trebuii o lege si pentru taxiuri :sa nu se mai foloseasca masini mai vechi de 3 ani

 • Salutari PSD , din localitatea MU-E !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.