Vor deservi orașul Buzău. Galerie foto

Ce vedeți în imaginile din acest articol sunt noua seră și noul solar ale Urbis Serv din pepiniera Simileasca.

Sera (încălzită cu o centrală pe lemne) e deja funcțională, solarul așteaptă încălzirea vremii.

Aici vor fi crescute florile (anuale și perene) care vor înfrumuseța spațiile verzi din oraș: năsturași, crizanteme, crini, crocus etc. Sera și solarul au paturi pentru răsaduri, sisteme automate de irigare, totul e nou și modern.

La pepiniera Urbis din Simileasca vor fi crescuți și copacii, pomii fructiferi și plantele ornamentale care se vor fi planta în parcurile și spațiile verzi din oraș (platani, tei, salcâmi, fagi, tuia, etc.).

Vechea seră a Urbis Serv din parcul Crâng a fost donată de Primăria Buzău viitoarei Bănci de Gene coordonată de Costel Vânătoru.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Vor deservi orașul Buzău. Galerie foto

  • Poate realizati un reportaj , saptamina viitoare, in cele 30-35 zone unde in 2018 s-au plantat multe lalele si alte bulboase

  • Nu vreau sa par Gica-Contra (deși trebuie să existe și opoziție),dar s a tras vreodată linie și să ni se spună care a fost prețul panseluțelor la sfârșitul sezonului?Amestecul astă de flori puse alandala pare o sorcovă.Cred că mult mai bine ar încânta ochiul un petic de verdeață și ar avea și alt preț totodată.Sa ne spună dl primar care s a plimbat în toată lumea daca a mai văzut undeva atâta prost gust.Va dau exemplu rondul de la Drăgaică,cât de bine arată acum doar cu verdeață și poate va amintiți și când era încărcat cu tot felul de flori in fiecare săptămână.Nu că aș avea ceva cu florile,dar panseluțele sunt convins că au un preț prohibitiv si îmi amintesc de alte vremuri

  • Eu am vazut, la poalele Alpilor francezi, iarba sintetica pe scuaruri si ronduri. Nu mi-as fi dat seama si as fi crezut ca sunt doar temeinic curatate zonele de zapada, daca nu m-as fi apropiat si sa simt cu degetele. Cand i-am sugerat primarului – cu toate beneficiile de cost si administrare ulterioare, a dezavuat: “Nu a vazut el la Oradea!!!”. Comuna Buzau trebuie sa aiba floricele la poarta, pentru ca merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.