Vor fi inaugurate în acest an

Sunt două imobile noi din orașul Buzău, intrate în ultima fază a finalizării.

Ce vedeți mai sus e viitoarea Sală a Sporturilor din oraș, care va servi buzoienilor mai puțin favorizați de soartă.

Va fi inaugurată în acest an.

A doua clădire, de mai mare importanță, va găzdui, parter și subsol, viitoarea Unitate de Primiri Urgențe.

Și ea va fi inaugurată în acest an.

Cele două investiții aparțin Consiliului Județean Buzău.

CJ Buzău a finalizat și reabilitarea clădirii fostului spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu – unde va începe să funcționeze din acest an Centrul Cultural.

În spate va funcționa un părculeț mic, dar cochet, cu parcare și scenă pentru spectacole.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vor fi inaugurate în acest an

 • Unde e amplasata Sala aia a sporturilor.
  Si cui i-a dat prin cap sa proritizeze o sala a sporturilor pentru handicapati?
  Chiar traieste cineva cu impresia ca unui om cu handicap ii arde de sport, in conditiile in care sunt handicapati tocmai din cauza faptului ca au probleme mari de deplasare normala?
  E incredibil ca chiar a stat cineva din Consiliul Judetean si s-a uitat la un biet om cu handicap, fara membre si a zis: stii ce ii lipseste amaratului asta fara picioare? O pista de alergat intr-o sala de sport.

  Răspunde
  • Multe sunt făcute ca să fie făcute, să se umple foaia cu împliniri personale sau, mai rar, unele chiar necesare comunității. Bine, nu chiar necesare, dar e bine să fie acolo, că cine știe…! Nu ne fac folos, dar în cinci ani după ce nu se mai uită UE la noi, schimbăm și facem manțocărelile noastre obișnuite, pentru că noi suntem și balcanici civilizați, suntem și occidentali dar nu între noi. Sau nu facem nimic și privim cum se degradează, așa frumoase cum sunt ele.
   N-am înțeles de ce noua clădire pentru Urgențe e doar subsol și parter, de ex, mai ales că s-a executat rapid construcția. Deci zeci de ani de zile buzoienii s-au lăsat călcați în picioare și umiliți la ușile unui spital infect, când totul se rezolva atât de simplu, pe un nivel și într-un an?!?
   E un haos total în administrație, ușor de prevestit când privești oamenii ce o formează. Din fericire mediul rural a devenit extrem de atractiv pentru unii dintre noi, aruncați din propriile orașe de către ideile și combinațiile a fel de fel de băiețași cu studii financiare temeinice, aprofundate în vremuri comuniste și post-decembriste, pe centru.
   Sala de sport cred că e făcută pentru recuperare ori pentru (și) cei care practică sporturile de echipă, gen baschet, și sunt în scaune cu rotile, dar și eu mă întreb și mă mir de gradul mare de persoane din județ care să justifice o astfel de investiție. Că dacă și asta e făcută ca să ”fie frumos” și că ”iereau fonduri de la UiE!” iar după cinci ani ne apucăm de crescut guguștiuci pentru la export (dar nu erau fonduri pentru așa ceva)…
   Mă rog, nu e ca și cum ne-am aștepta să aflăm informații din presă, așa că eu am să rămân în continuare un cetățean mirat și întrebător cu ăștia, pe cont propriu.

   Răspunde
  • @Anonim Sper din tot sufletul că nu ești născut în municipiul ăsta. În aceași idee, sper că nu ai obținut viză de flotant sau buletin de Buzău. Ignorant mai mare ca tine nu cred că a văzut orașul ăsta de când l au inecat pe Sava Gotu încoace…

   Răspunde
 • Și drumurile județene tot fără asfalt sunt…
  Și wc-urile tot în fundul curților sunt…
  Și apă tot de fântână avem…
  Deci, cum este tov. Neagu? Mai dai niște bani moldovenilor de peste Prut?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.