Vor fi mai mulți buzoieni. Peste patru mii! Iată ultima veste!

Veste bună.

Peste patru mii de buzoieni vor petrece o seară de vis marți – 18 decembrie.

Mai mulți decât anul trecut.

Informația a furnizat-o primarul aseară, în premieră, la Campus TV:

„Pentru că a fost anul trecut o adevărată nebunie, iar concertul Johann Strauss Ensemble a plăcut atât de mult buzoienilor, l-am rugat pe Russel McGregor să facă o excepție pentru Buzău. Să țină două spectacole la Buzău. A acceptat, dar cu condiția să fie în aceeași zi. E OK, în acest fel peste patru mii de buzoieni se vor putea bucura de spectacol. Sper să putem mulțumi în acest fel pe toți melomanii din Buzău. Anul trecut au fost în sală 2600 – pentru că am pus scaune inclusiv pe parchet. Anul ăsta vor fi mai puține scaune, dar estimez că în jur de două mii de buzoieni vor fi în sală la fiecare spectacol”.

Accesul în sală se va face ca și anul trecut gratuit – pe bază de invitații distribuite de Primăria Buzău – în școli, instituții și la Sala Sporturilor.

Concertul din 2018 a fost intitulat „Vienna Magic – Christmas Edition”. Va poposi în mai multe orașe din țară Brașov, Bistrița, Cluj-Napoca,  Rm. Vâlcea, București (Sala Palatului 17 dec.) etc.

Dintre bijuteriile muzicale care vor înnobila programul concertului organizatorii au anunțat lucrări ce aparțin marilor compozitori Johann Strauss I și II, compoziții de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, dar și temele de Crăciun create de Johann Sebastian Bach.

Dacă anul trecut alături de Russel McGregor pe scenă a urcat soprana Ana Cebotari, în 2018 au fost anunțați trei invitați speciali: soprana Irina Baianț, soprana Milena Arsovska și baritonul Michael Havlicek.

Mai multe despre spactacolul din acest an puteți citi AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Va fi GRATUIT pentru toți buzoienii!” CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Vor fi mai mulți buzoieni. Peste patru mii! Iată ultima veste!

  • MĂ BUCUR FOARTE MULT DE INIȚIATIVA PRIMĂRIEI ,ERA TIMPUL SĂ SE ÎNTÂMPLE ȘI ŁA NOI UN ASEMENEA EVENIMENT CU ATÂT MAI MULT CU CÂT NU ȘTIU CÂȚI BUZOIENI AU AUZIT DE MOZART SAU DE BEETHOVEN,ÎNCĂ ODATĂ FELICITĂRI ȘI MAI REPETAȚI ȘI SPECTACOLELE DE ACELAȘI GEN .
    I

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.