„Vor mai veni două mai mari!”. Iată ce e înăuntru și care e rolul lor!

Au apărut de câteva zile în oraș și vor fi foarte vizibile pentru buzoieni în următorii ani.

O rulotă e la Piața Centrală, a doua la Școala nr. 15.

Au fost achiziționate de Urbis Serv și reprezintă un pas înainte înspre civilizație.

„Le-am luat pentru muncitorii noștri din echipele de asfaltare. Era o țigănie înainte. Unde aveau lucrări își întindeau hainele, papornițele, sculele etc. Săracii muncitori mâncau și ei pe unde apucau. Acum, își vor ține lucrurile în rulotă, și tot aici vor mânca. Fiecare rulotă are frigider, aragaz,cuptor cu microunde, aer condiționat vara și încălzire iarna. Muncitorii se pot spăla pe mâini, au toate condițiile. Pot lua masa în același timp 15-16 muncitori. Când termină lucrarea și se mută pe altă stradă e tractată și rulota”, a anunțat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

S-au procurat de asemenea, și toalete ecologice pentru ca muncitorii să nu-și mai facă nevoile prin boscheți. Urmează a se mai achiziționa încă două rulote, mai mari, pentru muncitorii de la spații verzi.

„Pe primele două le-am luat foarte ieftin. Sunt second hand, din Germania, au costat între cinci și șapte mii de euro. Noi prevăzuserăm în buget câte 15 mii. Vrem să mai luăm încă două, mai mari, un fel de căsuțe pe roți pentru cei de la spații verzi. Astea vor fi mai degrabă fixe, le vom pune în zonele apropiate de spațiile verzi unde sunt lucrări permanente”, a adăugat Nicoară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  MM Stoica: „S-ar umple stadionul!”. Iată răspunsul lui Gigi Becali  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Vor mai veni două mai mari!”. Iată ce e înăuntru și care e rolul lor!

 • Felicitări!
  In sfârșit se gândește cineva și la oamenii aceștia. Până acum grija față de om era pe ultimul loc.

 • Cine va avea grija de ele? Vor trebui racordate la curent, alimentate cu apa, facut menaj in ele, butelii umplute, pazite.

 • Foarte bine!
  Oamenii care muncesc ne fac buzoienilor viața mai buna. E cazul sa le o facem și noi mai buna lor. Prin taxele pe care le platim sa meargă bani sa se plătească sa existe condiții mai bune de munca pentru ei. Nu cred ca le strica și salarii bune și utilaje.

 • Un gest foarte frumos si emotionant, pentru muncitorii simpli care muncesc zi-lumina, in frig, vant, soare, arsita, etc.
  Un moment de umanitate.

  Pe de alta parte este obligatoriu ca si ei sa inteleaga ca rulotele trebuiesc ingrijite si huliganismul mascat de lipsa de civilizatie nu ar trebui sa-i caracterizeze !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.