Vor plăti cu 2 lei mai mult

La ședința de săptămâna trecută a Consiliului Local Buzău s-a aprobat proiectul prin care în dreptul șaormeriei Jabbar se va înființa parcare cu plată – pe ambele laturi ale străzii Spiru Haret.

Astfel că în zilele următoare, lucrătorii de la Urbis Serv vor trasa noile locuri de parcare, iar apoi vor trimite acolo un angajat cu chitanțierul în brațe.

Vor exista imediat două consecințe:

1Clienții Jabbar vor trebui să plătească doi lei în plus la șaorma – cât costă parcarea

2Nu se vor mai forma ambuteiaje în zonă sau vor fi mai puține. Fie vor exista locuri disponibile, fie angajatul Urbis va avea grijă să-i izgonească din zonă pe cei care blochează unul din sensurile de mers. Acest angajat va avea linie telefonică directă cu echipajul de serviciu al Poliției Locale. În două-trei minute, „localii” vor fi la fața locului. Tot cu chitanțierul în mână.

Proiectul înființării la Jabbar a unei parcări cu plată îi aparține consilierului local PNL, C-tin Ionescu.

Tot împotriva clienților Jabbar s-a mai luat zilele trecute și o altă măsură – CLICK AICI pt. detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Vor plăti cu 2 lei mai mult

 • E cam dur sa spui ca sunt masuri impotriva clientilor saormeriilor.
  Sunt masuri de bun simt pentru a stopa un fenomen ce afecteaza traficul si provoaca neplaceri cetatenilor nevinovati.
  Ar trebui sa emita o HCL astfel incat astfel de afaceri (predispuse la a avea clienti multi ce vin cu masina) sa nu poata deschide usile decat daca au locuri de parcare pentru clienti adecvate. Prea s-au deschis tot felul de locatii care ingreuneaza traficul pentru ca au flux mare de clienti ce vin cu masina si parcheaza aiurea.

  Răspunde
 • Acest subiect are deja vechime 2-3 luni
  Pana acum nici o miscare!
  Nu stiu daca este corecta aceasta manevra a primariei!
  Trebuia sa vb cu patronul jabbar sa plateasca el…

  Răspunde
 • …sau cum s a gandit primaria sa profite pe urma unei afaceri de succes. Pot sa las masina la 50 m mai departe pe spiru sau la prefectura si nu o sa platesc.

  Răspunde
 • Daca e asa de succes de ce nu face o parcare pentru clienti?
  Costa mai putin sa faci o parcare decat costa una din masinile patronului.
  Interesul patronului e sa isi faca parcare proprie, ca cei ce vor sa influlece shaorma direct din masina sunt clientii fideli care cheltuie mult acolo lunar si cu siguranta unii nu vor fi dispusi sa plateasca parcare de cate ori se duc sa cumpere.
  Pana acum nu a facut asta pentru ca putea utiliza strada ca pe propria parcare.

  Răspunde
 • Așa-zișii polițiști locali și-au dovedit incompetența în a face ordine în acea zonă, așa că a fost născocită o taxă de parcare.
  Soluția mai simplă era trasarea unor marcaje pe partea carosabilă care să delimiteze clar locurile de parcare, astfel încât toate mașinile să fie parcate paralel și cât mai aproape de trotuarul din dreapta, în direcția de mers. Cine nu respecta aceste marcaje putea fi sancționat contravențional. Dar cine să îi amendeze căci localii sunt ocupați cu alte treburi. Apropo, Toma a spus într-o emisiune TV să mai apelăm și la alții că localii au dat de greu…
  Cea mai buna soluție era ca societățile comerciale din zonă să aibe parcări proprii pentru clienți. În zonă nu există doar o shaormerie, ci și un restaurant, dar și alte fast-food-uri.
  Instituirea acestei parcări cu plată este încă o dovadă a incompetenței din consiliul local, care nu este în stare să ia cele mai bune măsuri pentru toți buzoienii.
  În schimb, se dau acorduri de teren pentru ocuparea domeniului public, în special a trotuarelor, tuturor samsarilor care vând pepeni. Imaginea este dezolantă când vezi la colț de stradă astfel de „negustori”.

  Răspunde
 • Hai ca va mai zic eu a 3-a consecinta:

  La vot cineva o sa si-o ia in bot!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.