Vor să dea drumul și la schimbul trei!

Trei autobuze Trans Bus pline cu muncitori au ieșit azi la ora 15.00 din curtea japonezilor de la Yazaki.

Producătorul japonez de cabluri auto a angajat deja 260 de muncitori la fabrica deschisă în acest an pe Șoseaua București (fostă Spătarului) din mun. Buzău.

Iar angajările vor continua până la atingerea cifrei de 500 de angajați. Mai mult, japonezii vor să dea în curând drumul și la schimbul trei.

Yazaki le plătește tuturor angajaților abonamente la Trans Bus

Ionel Tociu, director AJOFM Buzău: „Noi le trimitem în fiecare lunară în jur de 25-30 de buzoieni aflați în căutarea unui loc de muncă. O să ne oprim atunci când ne vor spune ei stop”

Avertisment

Din informațiile buzoienii.ro, nu toți cei ajunși în halele de producție au fost angajați, iar dintre cei angajați unii au fost concediați ulterior. Ar fi vorba despre cei care nu s-au încadrat în normele de producție și disciplina impusă de angajatorul japonez.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Vor să dea drumul și la schimbul trei!

  • Ei au inventat sistemul kaizen. Îl și aplică mai bine decât în cel puțin două locuri la Buzău. E drept că nu putem face analize sau comparații despre cele două locuri pentru că aplicarea nu a fost concomitentă din motive obiective, și domeniile de activitate ale companiilor sunt total diferite. Comun pentru cele două companii este managerul care a implementat sistemul, dar nu e vina sistemului.

  • Keizen-ul e diviziunea muncii de la noi si a fost „inventat” de catre americani, preluat si rebrenduit de catre japonezi. Toma nici atat n-a stiut cand a propovaduit ca rupe primaria-n 3 de profesionalism. Sefii sunt buzoieni, sau doar palmasii, cei 500? Comuna Buzau.

  • Au gasit fraieri pe salariul minim ?! Inca ?!
    Incredibil…

  • Firma serioasa cu salariu la timp și transport gratuit! Contează mult sa ai contribuțiile salariale plătite peste tot! Cine in Buzău îți dă salariu mai mare? Sâmbăta și duminica nu se muncește și nici sărbătorile legale! Cine vrea să muncească are unde! Disciplina e sloganul firmei! Nu au limita de vârstă la angajare și califica la locul de munca! Sunt serioși în comparație cu alții!

  • Sa traiesti tu cu 1450 lei pe luna, asa iti dorim sa ajungi !
    Amin !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.