emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

„Votăm pentru schimbarea lui”

Zilele sau chiar orele lui Andrei Neder ca viceprimar al mun. Buzău par a fi numărate.

Acesta poate fi oricând înlocuit din funcție după ce PNL Buzău a anunțat că va vota pentru schimbarea lui.

„Dacă se va supune la vot o astfel de propunere, vom vota pentru ca Andrei Neder să nu mai fie viceprimar. Ne rezervăm însă opțiunea de a nu mai vota apoi pentru numirea unui alt viceprimar. Excludem total și varianta de a propune noi de la PNL un nou viceprimar”, a anunțat Cristi Romanescu, președintele PNL Buzău

În aceste condiții, dacă mâine – când e ședință CLM – s-ar supune la vot schimbarea lui Neder s-ar înregistra 19 voturi pentru (PSD 11, PNL 6 și PMP 2) și 4 împotrivă (ALDE 2, PSRO 2).

Din informațiile buzoienii.ro, deocamdată în PSD nu s-a luat o decizie în privința acestui subiect, dar pot apărea oricând surprize.

Dacă în privința schimbării lui Neder sunt necesare 16 voturi (două treimi), la alegerea unui nou viceprimar, în funcție va fi uns acel consilier care va avea cel mai mare număr de voturi.

Iar PSD, cu 11 voturi, poate lesne să-și promoveze un consilier în funcția de viceprimar al Buzăului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Votăm pentru schimbarea lui”

  • Ba abia acum inteleg de ce a ajuns PNL Buzau in halul asta,cititi ce spune seful lor” vom vota pt inlocuire” ,asta presupune ca prin acest vot NEDER va fi INLOCUIT cu alt consilier. ”Nu vom vota alt viceprimar” ,nu mai ai cum,pt ca deja l-ai numit,CAND L-AI INLOCUIT pe Neder.Bineinteles ca va fi un vot pt DEMITERE si un altul pt ALEGEREA unui alt Viceprimar, dar asta-i nivelul sefului PNL Buzau.Pt initiati,Dragnea si Tariceanu nu doresc aceasta schimbare si Toma este resemnat deja ,nu vor fii schimbari in alianta pana in 2020,sau poate Toma vrea in PRO Romania ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.