„Vreau atât de mult! Mă poate ajuta cineva din Buzău ?”

Tânărul chipeș din fotografiile inserate în articol are, la 25 de ani, o dorință arzătoare.

Cornel vrea să își cunoască părinții și eventualii frați ori surori. A fost înfiat, de mic, din mun. Buzău, de o familie iubitoare din străinătate. „Am avut o copilărie de vis, dar vreau să-mi cunosc rădăcinile românești”, a anunțat acesta.

Cornel Paraschiv a aflat de pagina de facebook „Copiii niciodată uitați ai României”, de faptul că mulți tineri aflați în situația sa și-au găsit rădăcinile, și a decis să-și încerce norocul. Astfel că a postat următorul mesaj:

„SALUTĂRI TUTUROR!
M-am născut în municipiul BUZĂU, la data de 14/12/1995. Numele meu a fost PARASCHIV CORNEL. Sunt în căutarea părinților mei biologici, dar nu dețin nici o informație despre ei. Nu știu nici măcar dacă numele mi s-a dat la întâmplare sau de către părinții mei biologici. Am fost adoptat de o familie foarte bună și iubitoare și mi s-a oferit o copilărie de vis. Pe zi ce trece mă gândesc la rădăcinile mele românești. Vreau așa de mult să știu cine mi-a dat viață și dacă mai am frați și surori.
Bănuiesc că șansele mele sunt foarte mici, dar văzând această pagină cu așa multe reuniuni, m-am gândit să încerc și eu.
Vă rog foarte mult să-mi DISTRIBUIȚI anunțul cât se poate de mult!”

În caz că există cineva care poate furniza informații e rugat să posteze un comentariu, fie mai jos în rubrica de comentarii, fie direct pe facebook la postarea făcută de Cornel – CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.