„Vrem să deschidem filiale în toate localitățile din jud. Buzău”

Lăsat baltă de „trădătorii” Ad. Mocanu și Dorin Bădulescu (trecuți la ALDE), partidul lui Băsescu încearcă să-și revină la Buzău.

Astăzi, PMP Buzău a produs cel mai notabil eveniment de după dezertarea celor doi parlamentari.

În primul rând și-a inaugurat noul sediu – modernizat – de pe strada Păcii din mun. Buzău, unde a funcționat în trecut PNȚCD și Organizația Foștilor Deținuți Politici.

În al doilea rând a organizat o conferință de presă – la care a participat inclusiv Eugen Tomac, șeful PMP la nivel național.

Oficiul de gazdă l-a făcut Dan Ivașcu, proprietarul „Fermei Ivașcu și a magazinelor de desfacere din Buzău, numit anul trecut președinte al PMP Buzău.

„Uitați aici, pe partea asta, avem dosar cu fiecare comună din Buzău, iar pe cealaltă parte cu fiecare cartier din Buzău. Deocamdată avem 400 de membri, dar de abia acum, odată cu noul sediu și după ce am făcut ordine în ogradă, PMP Buzău va începe din nou să crească. Ne adresăm în primul rând celor din mediul rural, principalul nostru proiect fiind ridicarea satului românesc” – dan Ivașcu, președinte PMP Buzău.

Totuși, rana dezertării la ALDE a deputatului Ad. Mocanu și senatorului Dorin Bădulescu nu s-a închis încă:

„Organizația Buzău a trecut printr-un moment greu după ce Mocanu și Bădulescu au mușcat din mărul trădării. N-am uitat cum stăteau pe scări la PMP și ne rugau să-i primim după ce rămăseseră pe dinafară. Iar apoi, ne-au părăsit imediat ce altcineva le-a oferit un curcan mai gras. Noi, PMP, o să ne revenim, în frunte cu Băsescu. Acum, ziceți și dvs., nu-i așa că Băsescu va fi cel mai bun europarlamentar român ?” – Eugen Tomac, președinte PMP


„Beizadeaua și valetul. Ăștia sunt Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu. Sperăm că de acum înainte nicio epavă să nu mai eșueze în barca PMP-ului” – Cătălin Cristache, deputat PMP de Galați, șeful organizației regionale a PMP

Toma, colaborare cu PMP în Consiliul Local

Astăzi, delegația pemepistă l-a vizitat la Palatul Comunal pe primarul C-tin Toma.

În condițiile în care ALDE face opoziție la PSD în Consiliul Local Buzău, Toma i-a invitat pe liderii PMP locali și naționali pentru a încheia o colaborare fie și verbală în CLM Buzău.

De altfel, Toma este cel mai adesea pe aceeași lungime de undă cu cei doi consilieri PMP – Gheorghe Vasile și Maria Ionescu.

„I-am transmis domnului primar Toma faptul că președintele Traian Băsescu îl apreciază. Știe bine despre acțiunile sale în favoarea unirii cu Basarabia și m-a rugat să-i transmit azi felicitările sale” – Eugen Tomac

loading...

5 comentarii la „„Vrem să deschidem filiale în toate localitățile din jud. Buzău”

  • Al dracu de ‘inspirata’ prezentarea asta a lui Ivascu cu dosarele intr-un sediu in care au functionat Organizatia fostilor Detinuti Politici si PNTCD. Deh,naravurile securiste nu se uita, iar urmasii si continuatorii lor in securisme in frunte cu ‘micul’ securist de la Anvers, Basescu , nu se dezmint. Au ramas aceiasi, dar cu ‘aere si aspiratii’ de mari patrioti si aparatori ai democratiei. Iar ‘lacrimile’ lor dupa ‘titani’ politici ca „prostul Joianei” – M. junior si plus Badulescu indica ‘maretia si aspiratiile’ acestor „mici” politici PMP-isti.

  • Ne-am dat boali,cum zicea bunica,Toma pupat cu Basescu,inseamna ca ”matrozul ceacar” l-a sfatuit cu daramarea garajelor,URMEAZA CAPETE-N GURA ?

  • A fi securist e de rau sau de bine…si dc e de bine sau de rau?

  • Să fii de partea aripii naționale din secu (aflată în plan secund!) e de bine. De partea aripii internaționaliste trădătoare, care ocupă momentan podiumul e de rău. E complicat? Așa se vede de cei ce se mai încumetă să vadă prin ceața fabricilor de fum mediatic…

  • Dar o filială la Jilava nu deschid? Măcar pentru apropiații celui mai odios mafiot apatrid din istoria României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.