„Vrem să le facem locuitorilor o surpriză plăcută”

„Vrem să le facem locuitorilor noștri o surpriză plăcută. Sperăm ca în septembrie să putem inaugura noua grădiniță cu program prelungit din Vadu Pașii”, a anunțat primarul Gheorghe Firon.

Performanță, ce vedeți în imaginile atașate articolului s-a făcut în doar trei luni. Deja se lucrează la finisaje. Dacă pe teren execuția a luat-o înaintea graficului, responsabilii Primăriei Vadu Pașii și ai școlii (pe lângă care va funcționa grădinița) fac eforturi să obțină rapid toate aprobările necesare.

Imobilul are patru corpuri P+1. La parter vor fi două săli, bucătăria și grupul sanitar, iar la etaj patru săli de clasă (spațiu de joacă, dormitor, grup sanitar separat). Peste o sută de copii pot fi lăsați aici

„Investiția e de un milion de euro, fonduri europene. Grădinița cu program prelungit le va fi de folos locuitorilor comunei care merg la serviciu. Vor putea, din toamnă, să-și lase copiii dimineața la grădiniță și să-i ia după amiază la întoarcere. S-au intersat dacă își pot aduce copiii aici și cetățeni din Săgeata”, a adăugat primarul Gheorghe Firon.

În septembrie anul trecut a fost inaugurată, după ce i s-a făcut etaj, și Școala Gimnazială din comună

În același timp cu grădinița, la Vadu Pașii, se ridică și o nouă sală de sport ce va deservi școala gimnazială (vezi foto mai jos).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.