„Vrem să venim în sprijinul producătorilor buzoieni”

Lucru lăudabil gândit și pus în practică de administratorii talciocului din Buzău.


„Vrem să venim în ajutorul micilor producători din jud. Buzău. De aceea, am decis să extindem activitatea tradițională a talciocului. Micii producători buzoieni de brânză și produse lactate, fructe și legume sunt de acum bineveniți la noi. Surpriză, o să amenajăm aici în zilele următoare și spații corespunzătoare pentru comercializarea mieilor de Paște”, ne-a declarat Valentin Manolache, SC Piețe Târguri și Oboare

Lapte, brânză și urdă la talcioc

Nu-i încă sezonul fructelor și legumelor românești. Important e că s-a dat startul

Pentru deschiderea talciocului către micii producători buzoieni, administratorii spațiului de la Drăgaică primesc o bilă albă. Ideea de a combina sâmbăta și duminica talciocul cu o piață nu-i deloc rea, toată lumea are de câștigat. Bravo!

Citește și:

loading...

14 comentarii la „„Vrem să venim în sprijinul producătorilor buzoieni”

  • Vrajeala de 2 bani ,o sa gasiti in mare parte samsarii din piata care
   dau spaga si aranjeaja treaba ca doar au lipici la sefi.

   Răspunde
  • Speculanții de citrice şi vin vărsat vor avea acces căci plătesc oricît at fii taxa pe zi

   Răspunde
 • Bineînțeles ca au apărut savanții cu masterate pe la Pogoanele, Cilibia sau Ziduri! “ E prea mare dom-le !” Nu e bun” dom-le “ ! Unul mai nou se da “Bengalezul”! Nu are minte decât sa fure ! Tipic nu? Și zic ca ei sunt “ cinstiti și altii fura” ! Ba asta care te dai “ Bengalezul” lasă furtul ! Sau creierașul tău e setat pe “smangleala”! Ziceți merci ca ba scoate Toma din gunoaiele și mocirla in care v-ați născut și ați crescut! Dacă nu va puteți depăși statutulul de “ țărani” atunci valea baieti!

  Răspunde
  • 1)CINE A FAT BILA ALBĂ? 2)DACĂ SUNT VERIFICATE PRODUSELE ÎNAINTE DE A FI VÂNDUT LE PT CĂ ȘTIM BINE, ROMÂNUL ESTE ROMÂN, SĂ PREZINTE PRODUSE CONTRAFĂCUTE, NU II ESTE GREU.
   3) FISCALIZAM SAU DACĂ I TALCIOC, NU MAI CONTEAZĂ, DOAR BILETE SUTE SĂ VINDEM?
   REPORTERE RĂSPUNDE DACĂ NU ȚII CU Iliescu!

   Răspunde
  • Aveți toată compasiunea mea. E greu. Oamenii nu înțeleg că ce văd nu este real. Fericițisunt cei care cred că este real ce nu văd. Se tratează.

   Răspunde
  • Waw,ai imitatori? Ești o mica celebritate a comentariilor se pare. Probabil din admirație, imitația fiind cea mai înaltă forma de admirație. In rest,sunt sigur ca ești un trist satul de cartofi fierți și cu maxim 4 cărți citite, una fiind cartea tehnica de la toaleta. Si sunt sigur ca nu ai parchet în casa, ba chiar mai ai sifon de inox încă.

   Răspunde
  • Cateodata sunt atat de orbit de propria ura pentru cei ce au facut ceva cu vietilor lor incat efectiv uit de maniere, de bun simt si de comportamentul civilizat in public.
   Noroc cu primaria si primarul pe care il sustin pentru ca au grija de oamenii ca mine, oameni care desi nu au realizat mare lucru au avut totusi intentii bune de fiecare data. Dar nu s-a putut, nu e vina noastra, de vina este imperialismul capitalist care ne-a desfiintat colectivele, uzinele si ne-a furat autobuzele cu metan.

   Răspunde
 • Producători de portocale, struguri made in Moldova, pere cine știe de pe unde vândute de producători din alte județe. Contează prețul care este acceptabil.

  Răspunde
 • Fructele astea din talcioc,sunt cea mai nefericita alegere momentan.Ar trebui făcute niște teste minime la aceste fructe.Au un gust pregnant de pesticid și conservanți,un gust care îmi aduce aminte de masca de gaze din armata,un gust nenatural.Sunt sigur ca sunt luate din același depozit,pt ca toate au acest gust specific.

  Răspunde
 • Vreau sa investigați domnule reporter dacă sunt întrunite condițiile pentru a vinde aceste fructe în talcioc? Eu am fost și nu am văzut nicio norma respectata… Prețul este pus sa te ducă în eroare gen… 3 lei… Și într-un colt 99 bani care nu este lizibil, de fiscalizare nici nu poate fi vorba, mizerie pe lângă tarabe cât cuprinde, cum s-au atribuit locuri pentru tarabe sigur cu dedicație… Și lista poate continua… Îl invit pe primarul Toma sa vadă cu ochii lui… Și poate sa îl ia și pe vicele Apostu care și-a luat Duster ul primăriei pe persoana fizica și îl folosește non-stop.
  Chiar vreau sa vad dacă aveți curajul sa vizitați mai ales ca se apropie campania electorală.

  Răspunde
 • adica branza printre acareturi… india, nene

  Răspunde
 • Cantare neomologate, comerț nefiscalizat, totul sub ochii autorităților, chiar și când vin oficialitățile (serbări gen Dragaica, etc.).

  Răspunde
  • Wow….ordin pe unitate la înjurat orice face această administrație . Așa ca : Fortza Toma ! Câinii latră , caravana trece

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.