„Vrem și noi la fel cum au alții!”. Cerințe referitoare la echipament

Sunt rugăminți ale suporterilor SCM Gloria formulate către buzoienii.ro pentru a fi transmise conducerii clubului.

„Rog conducerea echipei de handbal feminin SCM Gloria Buzău să treacă pe tricourile jucătoarelor numele acestora. Sunt multe handbaliste noi, nu toți suntem specialiști să le cunoaștem după figură. Ar fi un lucru util, de apropiere a publicului de jucătoare. Celelalte echipe au numele jucătoarelor pe tricouri. Și încă o rugăminte, dacă s-ar putea ca echipamentul să fie roșu sau albastru, culorile clubului, și nu negru cum am văzut”, e mesajul unui suporter.

Alte mesaje, venite inclusiv de la buzoieni de vârsta a doua, nu neapărat tineri, solicită tricouri ale clubului:

„E un lucru frumos, așa am văzut prin străinătate la tv, că la meciurile de handbal publicul gazdă are tricouri similare jucătoarelor sau jucătorilor. Am vrea să cumpărăm și noi, am ajuta în acest fel și clubul. Din păcate, la noi nu există un astfel de magazin. Rog a se acționa în acest sens, mai ales că pe lângă echipa de handbal mai există și cele de volei și fotbal”.

Azi, de la 12.30, la Sala sporturilor, se joacă meciul amical de handbal feminin dintre SCM Gloria Buzău și Dunărea Brăila.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.