Vremea a permis! Trei străzi din Buzău, pregătite pentru a fi asfaltate

Pentru că vremea a permis, muncitorii de la Urbis Serv au avut front de lucru în ultimele zile.

Aceștia au lucrat concomitent la cele trei străzi de pământ, niciodată asfaltate, din jurul Cimitirului Eroilor.

E vorba de strada Maior Aviator Ioan Peneș (între Integral și cimitir), strada Aviatorilor (între Cimitirul Eroilor și Cimitirul Eroilor Sovietici) și strada Intrarea Aviatorilor (între Cimitirul Eroilor Sovietici și calea ferată).

Muncitorii au avut serios de furcă. Pentru că pământul era moare, clisos, a trebuit săpat și excavat până la 60 de centimetri adâncime, după care s-a completat cu piatră și balast.

Lucrarea se face profesional, după proiect, astfel încât lucrarea să țină zeci de ani.

Cele trei străzi trebuiau asfaltate și pentru ca orașul Buzău să nu se facă de râs în luna mai, atunci când la Cimitirul Eroilor se va organiza cu prilejul Centenarului un eveniment de importanță la națională la care au fost invitați cei mai importanți oameni de stat, dar și ambasadorii țărilor ai căror soldați sunt îngropați aici.

loading...

6 comentarii la „Vremea a permis! Trei străzi din Buzău, pregătite pentru a fi asfaltate

 • Alea nu sunt strazi, sunt fundaturi, pe care nu le folosesc decat putinii patroni care au depozite acolo.
  Erau strazi intens circulate care trebuiau asfaltate inainte de fundaturile alea, dar asa e cand ai conexiune la primarie, esti prioritar sa iti asfalteze in fata curtii.

  Răspunde
 • Le-a facut si parcare mare si incapatoare la patronii aia… totul pe teren public si bani publici, bineinteles, ca patronul buzoian nu stie ce e aia investitie, el stie doar profit si exploatare.

  Răspunde
 • Cand terminati de asfaltat la morți poate treceți si la ăstia vii pe străzile pline de noroi !!

  Răspunde
 • Buna observatia, mortii de-aia nu se puteau odihni in pace ca n-aveau pe toate laturile asfalt proaspat turnat…
  Acolo s-a asfaltat pentru hotii din jur care au „afaceri” si vor pe banii prostilor parcare in care sa se desfasoare cum vor.

  Trotuarul din fata cimitirului de pe Unirii de ce nu il asfalteaza, nu era oare prioritar asta?
  Cumva ca pe acolo nu circula si nu au interese patronii cu BMW si Mercedes, si e tranzitat doar de prostii care se duc la munca sa produca banii de masini scumpe si asfalt?

  Răspunde
 • Multe comentarii.. Cititi mai atent reportajul. -Eveniment important in luna MAI, cand va veni si Dl. Presedinte, plus ambasadori straini si, pana la urma, bine ca se asfalteaza! Documentati-va, nu fiti carcotasi!!

  Răspunde
 • Bine că totuși se face .Rău ar fi fost să trecem cu vederea necesitatea asfaltării celor 3 străzi ,să ne facem că nu le-am văzut Așa nu putem decât să mulțumim Primăriei pentru inițiativă .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.